Ha szörtelenítő krémmel szörtelenítem a kezem megerősödik a szőr? :D
Figyelt kérdés
Azért kérdezem,mert a veet gyantán vannak ilyen kis pipák,hogy melyik szörtelenítő módszer hova jó(hónalj,kéz,láb,bikinivonal stb....)és a krémhez a kéz is ott van,de nem tudom,hogy erősíti-e,mint mondjuk ha borotválnám!Köszi a válaszokat eelőrre is:D2012. júl. 18. 16:10
1/2 anonim válasza:
Semmilyen szőrtelítési módszer nem erősíti a szőrt, csak azért tűnhet erősebbnek, mert az első szőrtelenítés előtt már viszonylag elkopott a szőr, és ezért vékonyabbnak tűnik, kevésbé észrevehető.
Ilyen alapon le is borotválhatod, a szőrtelenítő krémek nem túl egészségesek a bőrnek, és ugyan annyi idő alatt fog visszanőni (mivel a krémek is csak a szőr "külső" részét távolítják el, ellentétben a gyantával), de semmiképp sem ajánlom a borotvát..
Szóval, a legjobb megoldás az lenne, ha vennél olyan gyantát, amit használhatsz a karodon is.
2/2 A kérdező kommentje:
Már vettünk egyszer,de most nincs csak krém és azért kérdeztem,a borotvára én sem úgy céloztam,hogy használnám,csak megemlítettem.Egyébként a borotva(Szerintem)erősíti,mert amíg nem borotváltam a lábam addig ilyen pihés volt most meg 2-3 év után elég erős rajta a szőr.
2012. júl. 18. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!