Manapság minden lánynak, nőnek szőrös a lába?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy van olyan is aki természetesen szőrtelen,vagy már mindenki szőrteleníti?2012. júl. 18. 07:13
1/12 anonim válasza:
ha egy lány igényes, akkor nem fog felvenni szőrös lábbal szoknyát pl. az, hogy kinek mennyi szőre van az már alkati tényező. én az idősebb korosztályon( 60+)látom, hogy már nem szedik le, pedig felvesznek ujjatlant min. 5 cm-es hónalj kutyával.
2/12 anonim válasza:
szerintem ha 60 éves lennék én se gyantáznám a hónaljamat :D
3/12 anonim válasza:
Igen, főleg kis nyugdíjból. :)))
Na, de komolyan, nincs olyan, hogy természetesen szőrtelen valaki, olyan van, hogy szőkébb, vagy ritkásabb, és ha még nem indult be a hormontermelés akkor még nem erős a szőrszál, de ezek a másodlagos nemi jellegek megtalálhatóak a lányokon is. Egyedül a tenyerünkön és a talpunkon nincs szőr, úgy tudom. De láttam már vonaton olyan fiatal csajt (kb.18), akinek volt hónaljszőre, és hozzáteszem, hogy egy szép, igényes, ápolt, jól öltözött lány volt (külföldi), lehet, hogy jövőre ez lesz a divat?
4/12 anonim válasza:
Elvileg mindenki természetesen szőrös,egy nőt ismerek akinek sose nőtt szőr a lábán (de máshol igen),az nem tudom mitől lehet,talán hormonális probléma.Nekem a lábszáramon foltokban nem nő szőr,de szerintem az amiatt van,hogy évek óta szinte mindig hosszú farmerban járok,és valószínűleg kikoptatta.Máshol rendesen nő.
5/12 anonim válasza:
sosem volt olyan aki természetesen szőrtelen, hacsak nem valami betegsége van.... A ember egész testét szőr borítja kivétel a talp és a tenyér. Mindenhol máshol van szőr csak változó erősségben, hosszúságban. Ahol nem látsz semmit ott is vannak nagyon vékony pihe szőrök.
6/12 anonim válasza:
A húgom (22 éves) egy rohadt mázlista, neki csak szőke pihék vannak a lábán, csak a bokája körül van pár látható szál, ha nem nyúl hozzá. Vannak ilyen mázlisták, de kevés. Általában a világosabb hajú lányoknak könnyebb ilyenben a dolguk.
7/12 anonim válasza:
Ez nem csak manapság van. Soha nem születtek szőrtelennek a nők sem. Csak régen mindenki szőrös volt, ez volt az alap, nem is ismertek mást. Ezért nem is érdekelte őket. Senki nem természetesen szőrtelen. Mármint van egy ilyen betegség, de nekik hajuk, szemöldökük és szempillájuk sincsen.
8/12 anonim válasza:
Szerintem is mindenki szőrös. Én is ismerek olyan lányt, akinek gyenge, világos szőre van, de ugyanúgy szőrös mindenhol. Nekem meg fekete, vastag szőröm van szóval nincs más választás, szőrteleníteni kell gyakran :D De hát nem mindenki lehet szerencsés ilyenekben :)
9/12 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem,mert eddig minden barátnőmnek szőrös volt,vagyis szőrtelenítette és eddig még nem találkoztam "gyárilag" simával.
2012. júl. 20. 16:36
10/12 anonim válasza:
Mert olyan nem nagyon létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!