Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka hogy manapsag a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka hogy manapsag a legtobb atlagos kinezetu lanynak,16-22 eves kozottieknek, is nagyon jol kinezo pasija van?

Figyelt kérdés
Pedig nem hiszem hog csak a jol kinezo pasik szoktak csajozni. Lattam kevesbe jol kinezo pasit ia ebben a korban csajjal, de 10 bol kb 7 csajnak szabalyos arcu es magas pasija van. Oka?
2012. máj. 7. 10:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert ez a trend! Ha te is magas "szabályos" arcú srác lennél, akkor természetesnek vennéd ezt.. a csajok (főleg a 14-18)korosztály trendből,vagányságból jön össze olyan sráccal, aki közkedvelt, és jóképű...igaz hogy belül egy nagy nulla, de jó a profilja,természetesen az 1ik tulajdonság nem üti ki a másikat, vmikor a kettő együtt dominál..

21.században, egy korcs világban élünk!

2012. máj. 7. 10:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem találkoztam az általad felvázolt jelenséggel. Az én környezetemben kevesebbé tetszetős férfiaknak is van párja. Hmm... ki érti ezt?

22/L

2012. máj. 7. 11:06
 3/9 A kérdező kommentje:

Kedves

utolso. Szerintem azert mondod ezt mert neked mint a legtobb lanynak is, az atlag pasi a jol kinezo pasit jelenti es azt hiszed, hogy a jo pasi meg brad pittnel kezdodik. Mind ezeknek a vilagitoan szep szemu pasiknak van csak parjuk. Nekem meg senki, mindig csak az elutasitast kapom.

2012. máj. 7. 11:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazából ez részlet kérdés.. Most te a tizenévesekről beszélsz, a fenti rétegekben(20-35)között azért már nem csak a külső a fontos, természetesen értsd úgy hogy ne legyen az illető smeagor.. De ezek a kapcsolatok nem sokáig maradnak meg, mert ez többségében nem szerelem,hanem érdek..
2012. máj. 7. 11:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Véleményed szerint te csúnya vagy?
2012. máj. 7. 11:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez visszafelé is igaz.Átlagos pasik plázacicákkal virítanak.A legtöbb ember felszínes.Ennyi.
2012. máj. 7. 11:23
 7/9 Diavolino44 ***** válasza:

Nekem a stílusod se tetszik, ez a pár sor alapján. Már bocsánat.

Én úgy érzem te jobb csajnak tartod magadat, s mégsem kezdeményeznek nálad a pasik. Visszautalnék az első mondatomra.

Amúgy nekem is az "átlagos lányok" jönnek be, kisebb az elvárás, jobban megbecsül. Pedig nem jelent túl nagy kihívást a csajozás...

2012. máj. 7. 11:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Diavolino44 a kérdező elvileg férfi,és nem csaj :D
2012. máj. 7. 11:31
 9/9 anonim válasza:
És akkor mi van?
2018. márc. 28. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!