Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka hogy manapsag a legtobb atlagos kinezetu lanynak,16-22 eves kozottieknek, is nagyon jol kinezo pasija van?
Mert ez a trend! Ha te is magas "szabályos" arcú srác lennél, akkor természetesnek vennéd ezt.. a csajok (főleg a 14-18)korosztály trendből,vagányságból jön össze olyan sráccal, aki közkedvelt, és jóképű...igaz hogy belül egy nagy nulla, de jó a profilja,természetesen az 1ik tulajdonság nem üti ki a másikat, vmikor a kettő együtt dominál..
21.században, egy korcs világban élünk!
Én még nem találkoztam az általad felvázolt jelenséggel. Az én környezetemben kevesebbé tetszetős férfiaknak is van párja. Hmm... ki érti ezt?
22/L
Kedves
utolso. Szerintem azert mondod ezt mert neked mint a legtobb lanynak is, az atlag pasi a jol kinezo pasit jelenti es azt hiszed, hogy a jo pasi meg brad pittnel kezdodik. Mind ezeknek a vilagitoan szep szemu pasiknak van csak parjuk. Nekem meg senki, mindig csak az elutasitast kapom.
Nekem a stílusod se tetszik, ez a pár sor alapján. Már bocsánat.
Én úgy érzem te jobb csajnak tartod magadat, s mégsem kezdeményeznek nálad a pasik. Visszautalnék az első mondatomra.
Amúgy nekem is az "átlagos lányok" jönnek be, kisebb az elvárás, jobban megbecsül. Pedig nem jelent túl nagy kihívást a csajozás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!