Mi a titka a gyonyoru egeszseges "allagu" kinezetu hajnak?
Azon gondolkodtam( mivel eddig kopasz voltam), hogy megnovesztem a hajam. mar kozephosszu, de a samponos mosas utan sosem sikerult meg olyat elernem, hogy olyan selymes allagu legyen. Ha zselet kenek ra ragad a hajlakk detto, es nem tudom mi az a szer amit ra kell kenni, mosas utan, es eleri az ember h olyan feltunoen egeszseges textura es allaga legyen.
kernem valamelyik hozzaertot, hogy akar markanevekkel dobjon meg, amiket nem "hajszakuzletben" is lehet kapni.
Én nagyon szeretem a Gliss Kur termékeket,főle ezt a sprayt:
koszonom a valaszt.azt emgkerdezhetem meg, hogy ez a spray mit csinal?
es ha sosem szaritom csak hagyom h megszaradjon az baj?
Én hővédő spray-t szoktam használni akármilyet vehetsz, de fontos, hogy fodrászkellékes boltban vedd meg-Ott vannak jó termékek!
Nekem a hővédő spray-től puha lett a hajam és fényesebb, mint eddig volt.
Ja és az igaz, ha nem szárítom be fésüvel a hajamat akkor sehogy se áll, ha fésűvel csinálom meg akkor meg rendezett. :) Úgyhogy nekem muszáj megszárítanom, pedig azt mondják , hogy a meleg levegő nem tesz jót a hajnak. De egy kicsit távolabbról használd a hajszárítót.
És a hővédő spray is ebben segít,hogy a meleg levegő ne tegye tönkre a hajad.
Olyat keress amibe vitaminok is vannak.
Balzsamot már próbáltál? A Fructis balzsamjai elég jók.
Amúgy az a jobb, ha nem szárítod meg a hajad, mert a hajszárító csak kiszárítja és roncsolja. Nekem például sokkal hidratáltabb tapintása van, ha magától szárad meg, és sokkal fényesebb is. Mondjuk ez egészséges hajnál általában így van. Azon csak ront a hajszárító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!