Milyen szakmát érdemes kitanulnia egy lánynak manapság?
Átlag négyes érettségim van, gimiben végeztem, így semmi szakmám nincs, csak egy vagyonőri tanfolyam. Azzal nem szeretnék foglalkozni.
Nagyon kreatív vagyok, jó a kézügyességem. Valami olyan szakma kéne, amivel valóban el is lehet helyezkedni.
23L
A kreativitásod legyen a hobbid, mellékkereseted lehet kreatív dolgokból esetleg.
És menj ápolónak. Azzal biztosan lesz állásod. Ugyan természetesen nem fogsz ebből meggazdagodni, viszont állásod egészen biztosan lesz.
Igen, a fogtechnikus, erre nem is gondoltam, pedig ez tényleg jobb mint az ápoló! Egyértelmű, hogy passzolna hozzád!!
:)
Eddig sem a kreativitásomból éltem, vagyis hát olyan szakmában dolgoztam, ahol előny, de végzettségem nem volt hozzá.
Ápolónő nem szeretnék lenni, sok munka, nem fizetik meg és ahhoz kell nagy hivatástudat no meg jó gyomor. :S
A fogtechnikusnak utánanézek.
Fodrásznak nem éri meg, hacsak nem otthon alakít ki saját üzletet. Mert bérelni helyiséget, vagy egy szalonban dolgozni megint nem kifizetődő, fele bevételt elviszi a rezsi, sőt többet is. Hallom ismerősöktől, az vitte valamire, aki otthon a szülei házában ki tudott alakítani egy fodrászatot.
Meg az ilyen csajos szakmák nem igazán illenek hozzám, mint a kozmetika és fodrászat.
Figyelj akkor döntsd el, te magad.
Vagy menny el dolgozni egy gyárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!