Ha a kezemet szőrtelenítem (epilátorral ill. gyantával) attól lehet még erősebb a karomon a szőr?
Figyelt kérdés
És ha mondjuk 1x megunom és abba akarom hagyni akkor csúnyább lesz mint eredetileg?
18/L
2011. márc. 12. 12:03
1/3 Kushina-Chan válasza:
Szia.
eszedbe ne jusson ott szőrteleníteni.
láb,intim területek, hónalj..
ezeket..
kart nem kell. és erősebb ugyan nem lesz mert elgyengülnek és alig lesz azon a területen de én a helyedben nem tenném.
ha esetleg azért szeretnéd mert sötét akkor vegyél hidrogént és szőkítőport, és kend rá. sztem jobb mint az epilálás.
2/3 A kérdező kommentje:
köszy a választ igazából nem sötét hanem szőkés de szokott zavarni hát igazad van ne keresek már még több gondot magamnak_:)
2011. márc. 12. 15:48
3/3 anonim válasza:
Az első válaszolóval nem értek egyet.A gyanta tökéletes megoldás karra,de akár az epilátor is.A szőkítés semmit nem ér a szőrszál ugyanúgy ott marad és fényben látszik is.Ha selymes bőrt szeretnél akkor le kell szedni a szőrszálakat.Nem lesz csúnyább,ha abbahagyod.A szőrnövést csak a végleges szőrtelenítési módok tudják befolyásolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!