Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a kezemet epilátorral...

Ha a kezemet epilátorral szőrtelenítem, fog ritkulni ott a szőr? Nem kell attól félnem, hogy esetleg erősödik és feketés lesz?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha epilátort használsz akkor nem fog erősödni, hisz tövestől tépi ki a szőrt. Ha viszont borotválnál, akkor erősödne meg a szőrszál.
2011. ápr. 24. 18:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

igen, jól mondja az előttem szóló!

nem fog megvastagodni, viszont hosszú idő után ritkulni fog, már-már csak ilyen kis pihék lesznek.

2011. ápr. 24. 19:23
 3/8 A kérdező kommentje:
akkor érdemes lenne kipróbálnom?? mert igazából szőke a szőr,de elég sűrű és engem zavar.:S
2011. ápr. 24. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is szőrös a karom és elég sűrű rajta a szőrzet! Én is azon gondolkoztam,hogy majd epilálom, csak elég érzékeny és bőröm és lehet utána begyulladna ha tövestől tépetném ki az epilátorral, meg szerintem nagyon fájhat! Gondolom utána biztos meg lehet szokni, de én félek, hogy fájna! :S :( 15L

Amúgy tényleg ritkulni fog! :)

2011. ápr. 24. 21:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Már a bal kezemet leszedtem,most csinálom a jobbat! a lábamon jobban fáj:)) szóval ha zavar akkor sztem te is kezdd el,mert ki lehet birni:)
2011. ápr. 24. 21:36
 6/8 anonim ***** válasza:
Utána valamilyen nyugtató testápolóval v. olajjal kenegesd be.. :) Nekem a könyökhajlatomnál ki szokott pöttyösödni az irritációtól, de ha nem piszkálom, elmúlik hamar. Ja, avonnak van szőrnövekedés gátló testápolója, én úgy vettem észre, hogy használ.
2011. ápr. 25. 11:42
 7/8 A kérdező kommentje:

Bekentem babaolajjal,jó puha lett az egész kezem:))

Avonban nem nagyon bízok,nemszeretem az ilyen rendelős dolgokat,de majd keresek valamit,köszönöm:$:))

a könyökömnél nem lett pöttyös a jobb kezemné lett 3 ilyen nagyobb dudor,ami fél órán belül el is múlt:)

2011. ápr. 25. 15:31
 8/8 anonim válasza:
Vannak kencék amik a hagymákat is kinyiffantják .
2011. dec. 25. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!