11/20 anonim válasza:
Én sem nyavajgom, nyilván nem utasítanék vissza egy srácot sem, mert ilyen a teste (fentebb azt írtam, hogy nekem egy kicsit túl kigyúrt), csak egyszerűen nekem nem ez az ideálom, de nálam sosem egy pasi teste a döntő.
12/20 anonim válasza:
Nekem a vékony srácok jönnek be alapesetben, de ez a test nagyon tetszik. Szerintem ez azért még nem a nagyon kigyúrt kategória (bár a has-mell rész nem semmi...), szóval belefér. Biztos sok srác szeretne ilyen testet :)
13/20 A kérdező kommentje:
Attól még, hogy valaki törődik a testével nem beképzelt, b*zi, páva és satöbbi... Szerintem irigylésre méltó teste van!
2012. júl. 18. 19:41
14/20 anonim válasza:
A VÉLEMÉNY szó szerepel a kérdésben...
Akkor mi a f@szért kell lepontozni?
15/20 A kérdező kommentje:
Hmm jó kérdés...
2012. júl. 18. 22:53
16/20 anonim válasza:
ez pont tökéletes ettől izmosabb már nem szép de ez még jó :)
17/20 A kérdező kommentje:
Ugye?! :)
2012. júl. 28. 01:07
18/20 General válasza:
Egy ilyen testet elérni rengeteg munka.
Bár elég gyanús a leszárító kox...
26/f
19/20 anonim válasza:
ez tökéletes! miért nem te vagy rajta..:(
20/20 A kérdező kommentje:
azért mert én lány vagyok... :( :)
2013. szept. 17. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!