1/20 anonim válasza:
jó, csak nekem már túl gyurmaemberkéhez hasonlító
jobb szeretem a lazábban szálkás srácokat
21L
2/20 anonim válasza:
Nekem is már kicsit túl kigyúrt, ehhez már nem olyan jó hozzányúlni/simulni. (20L)
4/20 anonim válasza:
Ezek a lányok annyira válogatósak,utánna meg csodálkoznak ha nem találnak normális pasit.Ha kigyúrt az a baj,ha vékony az a baj,ha kopasz az a baj komolyan fogjátok már fel hogy a szőkeherceg nem létezik!
Egyébként a kérdésre válaszolva tökéletes ez a test.Akinek meg ez nem tetszik az komolyan menjen már a francba vagy ne álszenteskedjen
6/20 anonim válasza:
Nézni jó, meg 1-2 órára tudnám szeretni. De otthonra nem kéne..
7/20 anonim válasza:
Nem ájulok el az ilyen típustól,másféle tetszik,de azért tény hogy nagyon jól néz ki.
8/20 anonim válasza:
Szépen kidolgozott, látszik, hogy a gazdájának fontos a külső megjelenés. De ettől én még nem járnék vele. Ez nagyon kevés. Én szeretem, ha a párom kevesebbet foglalkozik a testével, testápolással, edzéssel, úgy mindent egybevéve, mint én. Mert egyszerűen hiába baromi férfias a megjelenés, a viselkedés nem az. A nők szépítkezzenek, tökéletesítsék a testüket, ne a férfiak. Én zavarban lennék egy ilyen tökéletes testű ember mellett. Ahogyan a csontvékony modellekre hasonlítani akaró lányok is túlzásba viszik a fogyókúrákat, ugyanúgy az ilyen fiúk/férfiak is az edzést szerintem. Nem akarlak megbántani, véleményt kértél, és nekem az a véleményem, hogy ez egy rossz irány. 26N
9/20 anonim válasza:
Nekem ez már túl sok lenne, jobban szeretem a vékonyabb srácokat
10/20 anonim válasza:
én nem álszenteskedek és nem nyavajgok, hogy nem találok pasit, igenis találok ;) eddig legalábbis találtam.
a legutóbbi párom nem volt ilyen izmos, ő inkább közepesen volt az, de nekem nagyon tetszett
egy haverom néz ki így, annyira el van magától szállva, hogy szerintem sosem járnék egy hasonló csávóval
első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!