Lányok mi a véleményetek egy ilyen testről?
most énis kérdezek egy ilyet :DD mi a véleményetek? hány év edzés lehetett?
hűűűűűűűűűűű... nagyon jól néz ki, de ennél izmosabb már ne legyél, így pont jó, talán egy picit túl izmos is.
Én imádom.
20/L
a véleményem: *-* :D
ez egyszerűen tökéletes.
hány év? hát szteroidok nélkül... 5-8? azokkal meg 3-4? nem tudom.
:DDD azt kihagytam h tudom h a belső jobban számít /a normálisabb fajtának/ de most ne irjatok ilyet, nézzétek csak a képet
ja és nem én vagyok
"azt kihagytam h tudom h a belső jobban számít /a normálisabb fajtának/ de most ne irjatok ilyet, nézzétek csak a képet"
a normálisabb fajtának sem számít jobban a belső,mint a külső,ez csak duma.
30/F
30/F: vond csak le nyugodtan a következtetést, hogy mind kib*szott pénzéhes ribancok vagyunk.
a nőknek nem a tökéletes (mint ez) külső kell, hanem az az önbizalom, amit egy tökéletes külső adhat. nem kell nagypofájú beképzelt majomnak lenni, de meg kell tanulni a nőkkel bánni, és nem szánalmas módon egy gyk-s kérdésnél kell sírni, hogy az eddig eltöltött, csalódásokkal teli 30 évünk alatt nem sikerült egy normális társat találni.
én tényleg igyekszem megérteni a fiúkat, sok dologban egyetértek velük, toleráns vagyok... de most komolyan... MENJ MÁR INNEN.
Kedves Dilisnyuszi.
"30/F: vond csak le nyugodtan a következtetést, hogy mind kib*szott pénzéhes ribancok vagyunk."
Te szellemi egy tál étel,ne haragudj,de erre nem tudok mást írni...senki nem mondott ilyet,és nem is ez volt a mondandóm lényege! azért,mert azt írtam,hogy a normálisabbaknak is ugyanúgy számít a külső,ezzel nem néztem le senkit,mert én megértem,hogy a külső az,amit először meglátunk a másikban-és így van ez a nőknél is-és ez legalább ugyanolyan fontos,mint a belső.de ettől senki nem lesz ribanc szerintem,ez így működik,és kész.persze lehet,hogy tévedek,ezt nem zárom ki.Belemagyarázol a válaszomba olyasmit,amiről szó sem volt,mert te itt az oldalon mindenkinél jobb fej vagy meg okosabb,de egy szimpla megállapítás miatt(mert szerintem ez így van,és ezek a tapasztalataim,és nem ribancoztam le senkit,a pénzéhségről sem volt szó)muszály,hogy leolts.
"a nőknek nem a tökéletes (mint ez) külső kell, hanem az az önbizalom, amit egy tökéletes külső adhat. nem kell nagypofájú beképzelt majomnak lenni, de meg kell tanulni a nőkkel bánni, és nem szánalmas módon egy gyk-s kérdésnél kell sírni, hogy az eddig eltöltött, csalódásokkal teli 30 évünk alatt nem sikerült egy normális társat találni.
én tényleg igyekszem megérteni a fiúkat, sok dologban egyetértek velük, toleráns vagyok... de most komolyan... MENJ MÁR INNEN."
Ne haragudj,de én úgy látom,hogy neked vannak problémáid az ellenkező nemmel....te ítéled el őket,nem én.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!