Fiúk mi a véleményetek egy ilyen testről? Kép
2011. nov. 6. 14:34
1/11 dirtboy válasza:
príma test,hogy hány év azt nem tudom
2/11 anonim válasza:
A hasa lehetne kicsit lányosabb(nem ennyire kockás), de a többi nagyon szép.
Gyakorolj, aztán majd kiderül, h hány év kell hozzá!;)
4/11 Shai-Hulud válasza:
Hűűűű, egy ilyentől igazán jó egy nagy pofont kapni!
Egyszerűen szédítő érzés lehet! :-D
Pedro
5/11 anonim válasza:
persze hogy bejön.
a kiindulási állapottól függ,hogy mennyi idő alatt lehet elérni.
6/11 anonim válasza:
imádom az ilyen testű nőket
kiindulási állapottól függ, "átlagos" esetben pár év kell + jó étrend is
7/11 anonim válasza:
Szivesen beleköpnék egy lurkót:DDD
8/11 anonim válasza:
Szép csaj,de nekem kicsit sok.Szeretem,ha 1 lánynak sportos alkata van meg karcsú meg minden,de azért maradjon nőies.Kicsit kevésbé kockás has,kisebb bicepsz és karcsúbb comb,akkor jó lesz.Persze így is "kardióznék" vele 1et az ágyamban.
9/11 anonim válasza:
-5Kg és 8 kocka és máris tökéletes.
10/11 anonim válasza:
Nekem bejönne. Együtt élni a fene tudja, azért nagyon más életritmusa lehet, mit nekem, de ha úgy adódna, végkimerülésig (az enyémig) szeretkeznék vele. Hogy finom legyek :) Pusztán fizikailag tetszik a barátnőm is ha nem ennyire, de hasonlóan izmos, imádom. Persze hosszú távon nem csak ez számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!