Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondis fiúk! Ilyen alakra...

Kondis fiúk! Ilyen alakra kell még izom?

Figyelt kérdés

ajánlották az ismerőseim hogy kezdjek én is 'gyúrni' mint a fiúk, de sztetek nem jó így ez az alak? =) kell erre izom?

172 cm 60 kg , 17/L

[link]

2011. szept. 28. 18:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
nem jó a kép :/
2011. szept. 28. 18:40
 2/20 A kérdező kommentje:
így jó? [link] =)
2011. szept. 28. 18:41
 3/20 anonim ***** válasza:

Így jó (:

Nekem bejön a tested, de azért a sport sosem árt :) 17/F

2011. szept. 28. 18:44
 4/20 anonim válasza:
60%
minek ide izom?:d nagyon jó ez a testalkat
2011. szept. 28. 18:45
 5/20 anonim ***** válasza:
jó alakod van, de nincs olyan hogy tökéletes. Súlyzós edzéssel viszont sokat fejlődhetnél. ( Egyébként a kép így sem jó, mert az izmaid, a tényleges alakod nem nagyon látszik. )
2011. szept. 28. 18:45
 6/20 A kérdező kommentje:

akkor kell v nem kell a súlyzós edzés? igazából nem akarok túl nagy izmokat csak azért kérdeztem meg mert nekem ajánlották. szebb lenne az alakom azzal v így is szép?

amugy köszi=)

2011. szept. 28. 18:50
 7/20 anonim ***** válasza:

Hát szerinted így is szép, mivel a kép neve "csinos".. :D Hasonló vagyok most, talán picit kevesebb zsírral, de szerintem az edzés sosem árt. Formásabb leszel, tartást ad (kívülbelül), nem tudom milyen női megfogalmazást alkalmazzak még.

és ne aggódj, ettől még nem lesznek nagy izmaid, csak maradj nőies.

(tudom, fiúkat kérdeztél. bocsánat)

2011. szept. 28. 19:02
 8/20 anonim ***** válasza:
Jó így, de mehet még izom sztem
2011. szept. 28. 19:18
 9/20 Fromjezus ***** válasza:

Ha elkezdesz sportolni azt magad miatt kezd el s ne azért, hogy másoknak jobban tettszél!!!

Jó alakod van így is ... kő kóla? :D

2011. szept. 28. 21:00
 10/20 oyeacch ***** válasza:

nyugodtan csináld a súlyzós edzést, és megkérném a NŐket, hogy nézzenek már utána, hogy mennyi tesztoszteronjuk van nekik, meg a férfiaknak!

Egy nő naturálban nem tud túl izmos lenni, egyszerűen nincsenek meg hozzá a hormonszintjei. Nagyon esztétikus egy kidolgozott izomzatú NATURÁL női test. Persze az átlagos paraszt, aki 45 vagy 120 kiló, nem szereti, ha egy csaj izmosabb nála.

2011. szept. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!