Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondis fiúk! Ilyen alakra...

Kondis fiúk! Ilyen alakra kell még izom?

Figyelt kérdés

ajánlották az ismerőseim hogy kezdjek én is 'gyúrni' mint a fiúk, de sztetek nem jó így ez az alak? =) kell erre izom?

172 cm 60 kg , 17/L

[link]

2011. szept. 28. 18:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ok akkor lehet hogy elkezdem =) dilisnyuszi hogy érted h maradjak nőies? és oyeah az nem lehet h pont az izom miatt nem fogok kelleni a pasiknak? irtad h az átlagosok nem szeretik h egy csaj izmosabb, na ez sztem igaz és lehet hogy emiatt nem fogok kelleni nekik?
2011. szept. 28. 21:38
 12/20 TOMAtm ***** válasza:
elmegy,17 évesen...majd 10 év múlva kell megnézni.
2011. szept. 28. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy az edzés hatására ne vesszen el belőled a nőiesség. itt gondolok öltözködésre (én szeretek nőiesen, mondjuk ez még nem jelent semmit), viselkedésre, meg hát na, amitől egy lány lány, és nem fiú. erre figyelj.

Amúgy tényleg magadért csináld ha csinálod, ne azon kattogj hogy kinek nem fogsz kelleni.

2011. szept. 28. 21:43
 14/20 A kérdező kommentje:
ok, meggyőztetek :P =)
2011. szept. 28. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem kell rá,de elfér:)A sport sosem árt,és tényleg nem egyből arra kell gondolni,hogy ha súlyzós edzést végzel,már debellaűberkigyúrtállat leszel.Ad egy jó tartást,kiállást,valamint én mindig is jobban szerettem a sportos csajokat,akinek tényleg van egy sportág,amit ha nem versenyszerűen,de hobbiszinten lelkiismeretesen űz(nem muszáj a súlyzó,lehet ez úszás,kézilabda,sőt,nálam a küzdősportok,harcművészetek előnyben:D).

Én sporttal kelek-fekszem,felszabadít és leköt,ki tudom benne élni magam,levezetem a fölös energiáim,és új erőre kapok tőle,vannak miatta céljaim,önbizalmat ad,és tudom,milyen érzés átlépni a határaimat,és azt mondani:igen,megcsináltam!Tehát nem tudnék sport nélkül élni...szinte ez az életem:)

Ebből következik,hogy neked is csak AJÁNLOM,sportolj bármit,a légyeg,hogy szeresd,és szívesen csináld;)

2011. okt. 22. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
új képet pls :)
2011. okt. 22. 22:35
 17/20 anonim ***** válasza:
amennyit látok belőle,nem nézel ki rosszul,de azért egy frontális képből jobban meg lehetne mondani.szerintem végezz alakformálást,az mindenképp jó lenne,de konkrétan test építened nem szükséges.
2011. okt. 23. 09:19
 18/20 anonim ***** válasza:

kicsit sok a füst a képen :P

"oyeah az nem lehet h pont az izom miatt nem fogok kelleni a pasiknak? irtad h az átlagosok nem szeretik h egy csaj izmosabb, na ez sztem igaz és lehet hogy emiatt nem fogok kelleni nekik?"

.. ezt remélem nem gondoltad komolyan. olyan balf.asszal akinek azért nem kellesz, mert jó formában vagy talán ne is beszélj, mert hülyékre kár időt pocsékolni.

2011. okt. 23. 11:35
 19/20 ledzep válasza:

szerintem nagyon sexy vagy, nem kell semmit csinálnod

=)

2011. okt. 23. 19:54
 20/20 anonim válasza:
szerintem kicsit plöttyedt vagy de ezt te is kell hogy lásd. tök átlagos csaj vagy
2012. aug. 25. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!