A barátnőm 161cm és 43-44kg. Szerintetek jó az alakja?
Figyelt kérdés
Kép nélkül, kicsit nehéz megítélni,de azért válaszolnátok.!2012. júl. 8. 15:44
2/17 A kérdező kommentje:
Tudom,de még is kövérnek gondolja magát..
2012. júl. 8. 15:48
3/17 anonim válasza:
Akkor őt is megfertőzte a médiának az a nagy baromsága, hogy csak a csont és bőr lányok szépek! Én fiú vagyok, de nekem azok a lányok tetszenek, akinek háton fekve picit kidomborodik a pocijuk, vagy legalább egy szintbe van a bordájukkal! Első voltam.
4/17 anonim válasza:
Semmiképpen nem kövér, de ehhez a "magassághoz" nem is vészesen kevés.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat :)
2012. júl. 8. 15:55
6/17 anonim válasza:
Akinek háton fekve a bordája fölé domborodik a hasa, az túlsúlyos. Lehet, hogy neked az tetszik, de az már egy kicsit sok.
7/17 anonim válasza:
Ez egy nagyon hülye kérdés. Kép nélkül honnan a francból tudnánk, hogy milyen az alakja? A testsúlya normális, talán még kevés is. De ebből marhára nem tudjuk, hogy milyen az alakja. Lehet, hogy szép feszes, lehet, hogy plöttyedt, és úgy néz ki, mint egy telefosott búvárruha. Nem tudjuk.
8/17 anonim válasza:
Teljesen normális súlya van, de kép nélkül alakot nem lehet véleményezni
9/17 anonim válasza:
Hidd el, nem gondolja őt magát kövérnek, csak azt akarja, hogy fényezd. Ha elégedetlen lenne magával, eszébe sem jutna mások előtt hangoztatni.
10/17 anonim válasza:
hát ha te a fogpiszkálóra buksz, semmi akadálya. az viszont szánalmas feltűnési mániát sejtet, hogy kövérnek hiszi magát. szerintem már kórosan sovány. hát én vagyok 162 és 50 kg, és mindenki irigyli az alakom, mert nincs rajtam felesleg. neki legalább 48nak kéne lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!