Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szépnek tartod magad?

Szépnek tartod magad?

Figyelt kérdés
Mi az ami(t) megváltoztatnál és mi az amit meghagynál magadon?
2009. júl. 9. 19:37
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
60%

NEM(!)tartom magam szépnek, viszont csúnyának se.

Úgy érzem a testemmel nincs semmi probléma.

De azért lehetnék pár centivel magassabb. :]

[163/54]

De a fejemet lecserélném..Kerek arcomvan...Gyülölöm.:/

Hajam szálkás, (mert alapból göndör, és mindig vasalom.)

Színe se tetszik..Fazonja se. :/ Szval..:S

2009. júl. 29. 14:00
 22/31 anonim válasza:
60%
Hát hízhatnék egy kicsit, és még a cicijeim is nőhetnének még.:D A többi nagyjából rendben van!!
2009. júl. 30. 23:38
 23/31 anonim ***** válasza:
75%

az arcommal semmi probléma,kivéve a homlokom,mert szerintem az nagy :S

hááát az alakom...a lábamat szeretem(mert hosszúak),a csipőm lehetne széllesebb,a csontjaim nagyon kilátszanak,és mellem kicsi,szóóval sok beavatkozás kéne,ahhoz hogy szeressem magam ugy ahogy vagyok:)

2009. aug. 16. 21:44
 24/31 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagyok magammal teljesen megelégedve, úgy, mint mások sem. Szerintem mindenki talál magában hibát. Igazából nem tudom, hogy mit változtatnék meg magamon, csak lehetnék kicsit más.
2009. aug. 16. 22:39
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
szépnek tartom magam,a legszebb az arcom,a hajam,a mellem,de a combjaimat kissé korrigáltatnám:)
2009. aug. 17. 09:53
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom szép vagyok hosszú lábaim vannak szép a mosolyom (barátomnak ez tetszik legjobban) amin változtatnék hogy hosszabb legyen a hajam és szebb legyen a bőröm ( de nem sokára a bőröm is rendbe jön mert a bőrgyógyász felírt egy kenőcsöt aminek 1 hét elteltével látszik is a hatása) ( a hajam meg majd meg nő)
2009. aug. 17. 11:43
 27/31 anonim ***** válasza:

Igen, szépnek tartom magam. Kicsi, bájos arcom van, és imádok mosolyogni, mert úgy kifejezetten szép vagyok.

De azért lenne mit változtatni rajtam... jó lenne egy kicsivel keskenyebb csípő, meg kisebb mellek (C kosár helyett inkább A), de szeretem magam, és hibáim ellenére, vagy inkább azokkal együtt vagyok szép.

17L

2009. aug. 17. 12:13
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen:) Sajnos görbék a lábaim, de ezt leszámítva szép vagyok, legalábbis a visszajelzések alapján:)
2009. aug. 17. 15:51
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

én lennék 13 kgal kevesebb dúsabb haj és ne lenne farkasfogam

így minden rendben lenne

2009. aug. 17. 16:56
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
ja nem ,nagynak tartom az orromat és a melleim nem annyira kerekek
2009. aug. 17. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!