Szépnek tartod magad?
Egyáltalán nem : ((
Az arcommal nem lenne semmi komoly probléma,de nekem is van egy kis baj a fogammal:S Nem állnak szép egyenesen,ahogy kellene :S
Ezen kívül kövérnek érzem magam,nagyon nagy a combom és a fenekem, a hasammal különösebben nem lenne gondom,ha nem ennék xnapig (ugyanis akkor nagyon szép sima: ))
Régebben szerettem volna alacsonyabb lenni,de hál'istennek a barátom sokkal magasabb nálam és rájöttem,hogy még magassarkút is felvehetek,akkor sem leszek magasabb nála... : )
Nani
És Neked mi nem tetszik magadon?
Az én arcom, fogam nagyon szép. Sajnos kövér vagyok....hormonproblémám van kb. 50 kg többletem van:(((
De jó lenne ha ez nem lenne.
Egyáltalán nem. Minden paraméterem a számokat tekintve jónak számít, ráadásul mindent megteszek, hogy jobb legyen, de nem jönnek azok a visszajelzések amiket szeretnék. Ezen az sem változtat, hogy vannak olyan napjaim, mikor önbizalmam is van, igyekszek úgy viselkedni, hogy azt sugározzam rendben vagyok magammal. Az ellenkező nem levegőnek néz.
Mit változtatnék? Egy új fejet kérnék, meg talán a hasamat cserélném ki.
Ezzel csak az a baj, hogy szeretem a szépet és egy igazán szép lány nálam klasszisokkal jobban kinéző pasit választ még ha én értékesebb is vagyok belül.
Az élet kegyetlen.
Én próbálom kihozni magamból a legjobbat. Nem tartom szépnek magam, de szerintem vannak nálam csúnyábbak is. Bár ez engem nem vigasztal...
Az orromat mindig gyűlöltem. Ha nem lenne ilyen elcseszett orrom egész szexi fejem lehetne.
Egyébként az egész életemet utálom, legszívesebben újjászületnék egy másik testben akkor talán ha szerencsém van végre azt kapnám, amit mindig is szerettem volna.
Arc? Amit megváltoztatnék magamon az az orrom. És eltüntetném a szeplőimet is. A szememmel megvagyok elégedve szép kék amit mindenki meg is jegyez. A hajam hosszú göndör ,és mióta szőke a hajam az összkép is klasszabb mint volt.
Test? Lehetnék magasabb , és kissebb hasat szeretnék ,8 hónapja szültem és nem akar a régi lenni. HA MOSOLYGOL KEDVES ÉS ARANYOS VAGY TUDSZ VISELKEDNI AKKOR TE IS MEGSZÉPÜLSZ MÉG HA NEM VAGY ANNYIRA SZÉP IS. DE HA VALAKI SZÉP ÉS NEM TUD VISEKEDNI AKKOR ÚGYSE AZT FOGJÁK ÉSSZREVENNI ,HOGY SZÉP HANEM ,HOGY ILLETLEN ÉS FELTŰNÉSI MÁNIÁBAN SZENVED.
Arc:
-szeretnék kisebb homlokot,mert utálom a frufrumat,de a magas homlok sem jobb,ráadásul egy pici szél és a frufrum rögtön szanaszét áll-_-
-eltüntetném a mitteszereimet.
Test:
-Kicsit vékonyabb,formásabb szeretnék lenni,lapos has,kisebb comb,feszesebb popó.
De elfogadom magam ilyennek és amin lehet próbálok változtatni,tehát mozgok,figyelek az étkezésekre és az arcomat is rendszeresen kezelem a mitteszerek miatt!
Az a lényeg,hogy fogadd el önmagad,és szeresd,mert aki valóban szeretni fog,az nem azért szeret mert épp modell alkatú vagy,vagy éppen szép az a szemed!Hanem az összhang fog számítani,a belső értékek és persze a külső értékek is fontosak,de nem az alapján fog dönteni az aki szeret!Amíg nem fogadod el önmagad és nem szeretet önmagadat,addig a többiek sem úgy fognak rád nézni,hogy "jé!Milyen csinos ma..."/"milyen szép az arca.../"milyen jól áll neki ez a ruha..."
Fogadd el önmagad,szeresd és becsüld meg magad,ha valamivel nem vagy megelégedve tegyél ellene,és amint elfogadod és szeretet önmagad többiek is máshogy fognak rád nézni!:)
Hidd el,én teljesen bizonytalan,önbizalomhiányban szenvedő lány voltam,de megtanultam elfogadni,szeretni magam és most már sokkal jobb!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!