Szulok hány évesen engednétek meg a lányotoknak az ajak piercinget?
2012. jún. 28. 16:26
1/7 anonim válasza:
Az én gyerekemen 18 éves koráig nem lesz se vas, se tinta. Utána azt csinál a testével, amit akar. L28
2/7 anonim válasza:
Én úgy vélekedem erről, hogy amíg nem lesz 18 éves, addig nuku piercing és tetoválás. Aztán, ha még mindig szeretné, először megkérném, hogy mutassa milyet szeretne és hová. Aztán majd Ő eldönti, tényleg szükséges van-e rá. Amúgy mivel olyan iskolába jár, ahol nem megengedett ez sem, így érettségiig várhatna vele. (Unokahúgom érettségiére kapta "ajándékba" a piercinget, anyukája tudta nélkül csináltatta meg. Ma már nagyon utálja, volt olyan munkahely ahol ez miatt visszautasították. Már nem hordja, de a nyoma még egy ideig ott lesz. Ezért gondolni kell ilyenkor a jövőre is, mert a tetoválás nem múlik csak úgy el.)
3/7 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ha majd betölti a 18-at, akkor csináltathat. De azért próbálnám meggyőzni az ellenkezőjéről. Persze akkor már nem tiltanám neki. Ja, és természetesen a piercinget, tetoválást neki kell megoldani, mármint anyagilag. Én ilyesmire biztos, hogy nem adok pénzt. Ha annyira szeretne, keresse meg az árát, de akkor is csak 18 év felett!
4/7 anonim válasza:
16. Húgomnak 15. szülinapján készült a nyelv pc-je, nekem 16 évesen a tetkóm. Ő megbánta, én nem, de nem is fogom, mert anyukám emlékére csináltattam.
17/l
5/7 anonim válasza:
Majd ha külön él, és ő keresi meg a rávalót!
6/7 anonim válasza:
Mindent meg kell engedni neki, a saját hibájából tanul...én 14évesen engedtem meg a lányomnak az ajak piercinget... kivéve a tetoválást az maradandó a Pc.-t kiveszi... max a a nyoma ottmarad az már csak az ő baja.. de nem nagy hely egy kis pont alapozóval ellehet takarni szóval...:)
7/7 anonim válasza:
18 évesen esetleg, de jól gondold meg mert szerintem undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!