Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szulok hány évesen engednétek...

Szulok hány évesen engednétek meg a lányotoknak az ajak piercinget?

Figyelt kérdés
ilyenre gondoltam : [link]
2012. jún. 28. 16:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én gyerekemen 18 éves koráig nem lesz se vas, se tinta. Utána azt csinál a testével, amit akar. L28
2012. jún. 28. 16:28
 2/7 anonim válasza:
Én úgy vélekedem erről, hogy amíg nem lesz 18 éves, addig nuku piercing és tetoválás. Aztán, ha még mindig szeretné, először megkérném, hogy mutassa milyet szeretne és hová. Aztán majd Ő eldönti, tényleg szükséges van-e rá. Amúgy mivel olyan iskolába jár, ahol nem megengedett ez sem, így érettségiig várhatna vele. (Unokahúgom érettségiére kapta "ajándékba" a piercinget, anyukája tudta nélkül csináltatta meg. Ma már nagyon utálja, volt olyan munkahely ahol ez miatt visszautasították. Már nem hordja, de a nyoma még egy ideig ott lesz. Ezért gondolni kell ilyenkor a jövőre is, mert a tetoválás nem múlik csak úgy el.)
2012. jún. 28. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ha majd betölti a 18-at, akkor csináltathat. De azért próbálnám meggyőzni az ellenkezőjéről. Persze akkor már nem tiltanám neki. Ja, és természetesen a piercinget, tetoválást neki kell megoldani, mármint anyagilag. Én ilyesmire biztos, hogy nem adok pénzt. Ha annyira szeretne, keresse meg az árát, de akkor is csak 18 év felett!
2012. jún. 28. 16:48
 4/7 anonim ***** válasza:
65%

16. Húgomnak 15. szülinapján készült a nyelv pc-je, nekem 16 évesen a tetkóm. Ő megbánta, én nem, de nem is fogom, mert anyukám emlékére csináltattam.

17/l

2012. jún. 28. 16:49
 5/7 anonim válasza:
Majd ha külön él, és ő keresi meg a rávalót!
2012. jún. 28. 16:59
 6/7 anonim válasza:
Mindent meg kell engedni neki, a saját hibájából tanul...én 14évesen engedtem meg a lányomnak az ajak piercinget... kivéve a tetoválást az maradandó a Pc.-t kiveszi... max a a nyoma ottmarad az már csak az ő baja.. de nem nagy hely egy kis pont alapozóval ellehet takarni szóval...:)
2012. júl. 11. 01:21
 7/7 anonim válasza:
18 évesen esetleg, de jól gondold meg mert szerintem undorító
2012. júl. 13. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!