Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nektek van állandó fogszabályz...

Nektek van állandó fogszabályzótok?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Első két fogam, egy kicsit széjjelebb áll,és mind a két irányban a második pedig kicsit befelé.A fogszabályzón gondolkodom, de a költségeit nem tudom, ezért kell a segítségetek! Nektek hány évesen rakták fel? Mennyire fájt? És mennyi ideig kéne nekem hordanom ezekkel a fogakkal???

SEGÍTSÉGETEKET NAGYON KÖSZÖNÖM!!:)

2012. jún. 25. 17:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt kb. 3 évig, 18 voltam, mikor levették. Nálam elég súlyos volt a helyzet, sokszor nagyon fájt is, de megérte, most már nincsenek fájdalmaim és szép is. Azt nem tudom megmondani, hogy meddig kell hordanod, a fogorvos jobban tudja. Lehet, hogy még túl korai is 13 évesen. Azt ajánlom, menj szakemberhez, ő majd mindent világosan elmagyaráz! :)
2012. jún. 25. 18:28
 2/7 A kérdező kommentje:
rendben, és köszönöm válaszod!:)
2012. jún. 25. 19:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát menj el orvoshoz biztos elmond mindent. Fél milla simán megvan ha olyan helyen csináltatod. Ugye röntgen, lenyomatvétel, fogszabályzó, ellenőrzés blablabla
2012. jún. 25. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:

14 éves vagyok.Én már csak arra várok,hogy mikor teszik fel,jelenleg ívtágítóm van (ilyesmi,csak a belső fogívemnél is megy drót) [link]

Nekem 45.000-ért csinálják,de ha olyan helyre mész,többet kell le perkálnod.

2012. jún. 25. 22:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedvesek vagytok, hogy válaszoltatok!:)
2012. jún. 27. 17:05
 6/7 anonim válasza:
Nekem 33 ezer volt az állandó.
2012. jún. 28. 14:38
 7/7 Kittike0423 ***** válasza:
Nekem most fogják felrakni alsó fölső és 73-ezer de megéri mert a fogaim össze vissza vannak csúszva és kb 2-3 év múlva gyönyörűek lesznek :)
2012. aug. 27. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!