Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok mikor megláttok...

Mit gondoltok mikor megláttok egy ilyen alakú nőt az utcán?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 20. 19:59
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nem ítélném el, ha szembejönne velem az utcán. Nem ítélek el senkit azért mert más mint én. Könnyű azt mondani, hogy "mert ő zabál...", "mert ő nem mozog...". A magam részérő annyit, hogy nem sportolok, ülő munkát végzek, ha előfordul, hogy este 10 után éhes leszek, akkor kajálok, egyébként meg nem utasítanék el egy finom kaját, csak mert hizlaló. Nekem szerencsém van, kicsivel vagyok több mint 50kiló. Aki meg nem ilyen szerencsés, az miért szenvedjen? A képen egy boldog nőt látok, akire nem tudom rámondani, hogy igénytelen. Ha majd egyszer úgy dönt, hogy az alakja fontosabb lesz mint a kaják, akkor majd változtat az életén, ebbe semmi jogom beleszólni. Azért ne rakjon ki kaját, mert kövér? Mert ha salátát rakna ki, hogy egész nap csak azt eszi, akkor boldogabb lenne mindenki? De annyi biztos, hogy amíg az életmódunk hasonló, addig senkit sem fogok b.szogtatni a kaják és a sport miatt.
2012. jún. 24. 01:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!