Fiúk, ha megláttok egy lányt robogón, mi jut eszetekbe, mit gondoltok magatokba róla?
én is lány vagyok, de szerintem is halál nevetséges a robogó bocsi:S :p
Meg tényleg olyan idétlenül ülnek rajta, vicces.
Igen, ahogy előttem írták, egy nagymotor, na azon már f@szán mutat egy csajszi, de a robogóra én nem lennék büszke:D
Én autós vagyok inkább, de én sem szoktam menőzni a kocsimmal, dolgom van és kész, megyek.
23N
Te mit gondolsz, mikor meglátsz egy postást mondjuk biciklin?
Ez is egy értelmes kérdés...
én egy ilyen streetfighterrel nyomom. ha leteszem valahol, sokan megnézik és várják, hogy a pasi tulaj menjen, indítsa. gyakran meglepődnek, h nocsak, hát leányzóé, nemis pasié.:D viszont a robogó a világ legszánalmasabb dolga... -.-'
félreértettétek a kérdést, mert ez nem a menőzésről szólt, h szólna arról, amikor azt se tudjátok ki vagyok? nem ilyet vártam csak úgy egyszerűen arra voltam kíváncsi, h miért olyan fura az embereknek ha egy lány robogóval megy, am elhihetitek, hogy én is sokkal szívesebben ülnék egy rendes igazi nagy motoron mint ezen, de nem mindenkinek van annyi pénze, h ennyi idősen olyat vegyen magának.
Am miért gondoljátok úgy, hogy a robogó gáz? Sok ember járkál vele, és ha még rendes jogsim nem lehet, akkor miért ne választanám a könnyebbik megoldást...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!