Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok mikor megláttok...

Mit gondoltok mikor megláttok egy ilyen alakú nőt az utcán?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 20. 19:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom. Mert tudom, hogy rengeteg ember külső alapján ítél. :(
2012. jún. 20. 20:31
 12/31 anonim ***** válasza:
4%
Undorító zsírosbödön, mennyit zabál ez naponta???
2012. jún. 20. 21:04
 13/31 anonim ***** válasza:

Egyik barátnőm is ilyen, csakhogy ő mindössze 16 éves... Nem tudom mi lesz vele később, de remélem egyszer le tud fogyni. Már 10 éve ismerem, mindig is duci volt, de az utóbbi 4 évben nagyon sokat hízott. Ráadásul láttam is, hogy naponta mennyit zabál, és az az igazság, hogy el hiszem, hogy ilyen kövér. Ami még rosszabb, hogy nem tud öltözködni, nagyon előnytelenek ruhái.

Ez a nő is hasonló, szerintem ha akarna le tudna fogyni, hacsak nem valami betegség áll a háttérben. Egyébként aranyos szimpatikus lánynak tűnik, ahogy most rákerestem a blogjára. De ez nem egészséges, és én szurkolok neki, hogy lefogyhasson. :)

2012. jún. 20. 21:16
 14/31 anonim ***** válasza:
Azt, hogy hogy lehet valaki ennyire igénytelen magával szemben. Persze nem lehet tudni, hogy betegség miatt kövér-e valaki. De Nagy átlagban inkább csak a lustaság szerintem.
2012. jún. 20. 22:23
 15/31 anonim ***** válasza:

Az utolsó kettő nem írt hülyeséget, mert valóban így van...

ma 21:04 viszont szerintem jobb, ha kussol...

(Soha nem a vélemény a probléma. A stílus annál inkább.)

2012. jún. 20. 22:30
 16/31 anonim ***** válasza:
először azt, hogy mennyire undorító, hogy ilyen fiatal és leszarja hogy néz ki. aztán átfut az agyamon hogy lehet hormonális okok miatt nem tud lefogyni.
2012. jún. 20. 22:41
 17/31 anonim ***** válasza:
az mi már, hogy elolvastam a kérdést, még rá sem kattintottam, de éreztem, hogy ő lesz az? :DD basszuus
2012. jún. 21. 09:37
 18/31 anonim ***** válasza:

Igazából.. most mondhattok bármit.. de az én sajnálatom nem csak attól függ,hogy betegség vagy nem betegség áldozata az adott személy.. Most írják,hogy miért nem figyelt oda? Van egy olyan szó,hogy hajlam.. Én nagyon sokt tudok enni ,de még sohasem híztam el annyira,volt amikor kicsit husibb voltam , de utána elmúlt.. :D

Most 162/ 46.5 vagyok,pedig baromi sokat eszek..

Tesóm kövér,pedig igazából nem sokkal eszik többet ,mint én,ami durva..

Ezen a nőn látszik,hogy boldog,ami jó.. Persze oké jöhetnek a válaszok,hogy ha ő így érzi jól magát,akkor maradjon is így.. de szerintem ez nem egészséges.. le kéne fogynia legalább 20 kilót,ami nem olyan könnyű,mint amilyennek tűnik.. Azt viszont nagyon utálom,ha a buszon félrelöknek az ilyen termetű emberek,mondjuk az sem termettől függ.. -,-

Na szóval én azt gondolom,hogy büszke lehet magára,hogy vállalja magát,mert sokszor én is azért mondom le a programjaimat,mert semmi kedvem emberek közé menni..

14/L

2012. jún. 21. 12:01
 19/31 anonim ***** válasza:
Azt, hogy vagy beteg, vagy iszonyatosan elhanyagolta magát, de az egészsége érdekében mindenképpen sürgősen orvoshoz kéne fordulnia, hogy diétáztassák!
2012. jún. 21. 13:58
 20/31 anonim ***** válasza:
Én csak megjegyezném magamban,hogy finoman szólva nem egy modell alkat.
2012. jún. 21. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!