Mit gondoltok mikor megláttok egy ilyen alakú nőt az utcán?
A mostani bejegyzésében májusi fotók voltak, és majdnem mindegyiken kaják szerepeltek, amiket evett.
Hamburger, kenyérlángos, sültkrumpli, hogy csak ezeket említsem....
Hát én neki konkrétan negyede vagyok, és magamról gondolom azt, hogy hogy lehetek ekkora bálna, hogy mindent felzabálok. De amikor megláttam konkrétan nem gondoltam semmire, mert jól áll neki.
De néhányszor megnézem az olyan embereket üzletekben, akiknek akkora segge van, hogy van mellettem 2 méter, de alig fér el, hogy az minek megy be egy olyan boltba vásárolni, ahol se nem fér el, meg nem is kap magára ruhát, és csak erjeszti ott a v*lagát. Nem tudom, hogy tud valaki odáig süllyedni, hogy így nézzen ki, mert oké egy kis felesleg mondjuk egy 10-15 kg még nem sok, azt mondom, oké elszaladt vele a ló. De az ilyenekkel nem a ló szaladt el, hanem a 40 tonnás kamion.:D Komolyan akinek semmi betegség nem tehet arról, hogy hogy néz ki, és mégis ilyen, azért az már elég gáz. Én nem tudnék így emberek közé menni, mert konkrétan saját magamtól undorodnék. Le lehet pontozni, ez az én véleményem.:/
Hát olyasmikre számítottam mint az utolsó válasz. De sajnos én is vele értek egyet... Ez a súly nem 1 hónap alatt ment fel az tuti, hanem hosszú távon. És igénytelenség szerintem is, ráadásul az egészségét veszélyezteti. Mondjuk dietetikusnak tanulok, biztos ezért vagyok kritikusabb.
A legjobban az utálom az egészben, hogy mindenki bátorítja meg dicséri, hogy milyen jó, hogy így boldog és elfogadta magát, milyen jól néz ki. Igen, mert azt akaraterő, hogy lefogyjon az luxus.. Inkább a kitartásról kéne papolni, és azt dicsérni, mert hatalmas erőfeszítés az életmódváltás, de hát nyilván könnyebb út az, ha 100 kilósra zabálja magát az ember és "elfogadja önmagát".
Én nem hiszem, hogy elfogadta önmagát, hiába, hogy ezt mutatja, de most komolyan, ezt a testet nem lehet, és nem is SZABAD elfogadni, mert undorító, egészségtelen.
Nem tudom hány éves, de el se tudom képzelni hogy fog kinézni teszem azt szülés után...
Téged idézlek:
A kérdező kommentje:
Hűű, nem ilyen válaszokra számítottam! De örülök, hogy ilyenek lettek, jó, hogy a legtöbb ember még ilyen. Szerintem is aranyos lány.
Amúgy írta is egyszer, hogy tudja, hogy egészségtelen, de még nem ért meg benne a döntés az életmódváltásra.
Vesd össze ezt és az utolsó véleményedet, van egy kis különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!