Vállalható? (bikinis kép)
2012. jún. 19. 20:25
22/23 anonim válasza:
Nem akarok g*ci lenni. De ha ilyet veszel, vállald a kockázatot, arra, hogy összefognak súgni a strandon a hátad mögött, hogy :"némmá a dagadék is usás fürdö ruhát vett, mer azthiszi szexi." Szerintem találsz te ennél jobbat is, ami nem kihívó. Én is husi vagyok, és szolidabb fürdőruhákat, illetve olyanokat veszek, amik kisebb fehérnemű üzletekben vannak, szépek, tetszenek, de nem mindenkinek olyan van a strandon.:)
Persze nem vagy annyira dagi, mert sokan mások rosszabbúl néznek ki és vállalják a strandon magukat.
23/23 anonim válasza:
az alakod vállalható,a bikini kevésbé...usa-sból a pántnélküli a divatos(amit valaki linkelt),úgyhogy szerintem keress másikat,ami egyrészt nagyobb(nem gonoszkodásból mondom,de még a legvékonyabb lányon is hülyén néz ki,ha túl szoros a bikini)másrészt nem iloyen minta,harmadrészt a fazonnal nincs olyan nagy gond,de a kosaras szerintem jobb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!