Vállalható? (bikinis kép)
2012. jún. 19. 20:25
11/23 anonim válasza:
Ne haragudj de szerintem nem vállalható...ne erőltesd. Nem áll jól se a fazon,se a minta...ezek a feltűnő színek csak még jobban kiemelik a fölösleget. Szerintem egy egyberészes sokkal előnyösebb lenne,nem kell nagyisat venni van nagyon sok csinos is,sőt még alakformáló is van!Vagy tankini még jó lenne.
12/23 anonim válasza:
ilyen alakkal én nem vennék fel feltünő ruhát, viszont ha neked így tetszik, akkor meg senkinek semmi köze nincs hozzá szóval...
13/23 anonim válasza:
Mi az, hogy vállalható e? Azt veszel fel amit szeretnél. Csak mert van rajtad felesleg attól még azt vedd fel amit akarsz, amiben te jól érzed magad, neked tetszik!
Egyébként nekem tetszik, egyáltalán nem jönnek be az ilyen mintás ruhák. De ha neked igen és ez a stílusod, akkor ezt vedd fel és kész.
15/23 anonim válasza:
Szerintem a bikini fazonra jó, de a minta felejtős. Annyira elcsépelt dolog lett az ez usa minta. Minden második csajnak ilyen van. Szerintem más mintával jobban állna.
16/23 anonim válasza:
Csak nekem tűnt fel az, hogy ez kicsi ez a bikini? ha egyel nagyobbat próbálnál az szerintem jobban állna. Amúgy nem tossz szerintem
17/23 anonim válasza:
attól hogy a csomagolás szép a tartalma nem lesz jobb
18/23 anonim válasza:
Kedves utolsó, ha így gondolod, végülis akkor tök mind1, ki mit vesz fel, mehet mindenki tangában strandolni... Minek takargassa magát az ember, attól még van hiba, vállaljuk fel... Eskü, megteszem xD
19/23 anonim válasza:
Minimum egy számmal kisebb ez a bikini a kelleténél, mindenhol bevág a húsodba, nem esztétikus látvány.
20/23 anonim válasza:
Komolyan mondom nem értelek titeket!
Azért mert van rajta felesleg rögtön fürdőruhát kéne felvennie? Miért kell takargatnia a testét? Ezért tart itt a világ ahol tart. Mert habár mindenki szapulja a modelleket, a hétköznapi ember is azt vallja ha vmi nem tökéletes akkor el kell takarni.
Pedig nem! Ha ő így érzi jól magát a bőrében, és ki van békülve a testével akkor vegye fel a bikinit! Nem a tökéleteseké a világ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!