Aki kíváncsi arra, hogy mi a véleményünk az alakjáról, az miért nem tesz fel magáról egy bikinis képet?
Figyelt kérdés
Csak kép alapján lehet megítélni, hogy kinek milyen alakja van.2012. jún. 1. 16:31
1/5 anonim válasza:
Ha bikiniset nem is,legalább egy képet. De van az,hogy 160 cm és 49 kg,kövér vagyok-e?...
2/5 anonim válasza:
Én sok ilyen kérdést írok ki, paraméterekekl és képpel, de azért nem veszek bikinit, mert nincs.
De emgpróbálok olyan képet fletenni, ami amjdnem ugyanolyna jó
3/5 A kérdező kommentje:
Legalább egy olyan képet kellene feltenni, ahol látszik a has. Ebből már meg lehet állapítani, kinek milyen az alakja! Köszönöm az eddigi válaszokat!
2012. jún. 2. 09:38
4/5 anonim válasza:
Látod, erre én is kíváncsi vagyok. Sokaknak csak a szája nagy, de ha a tettek mezejére kell lépni akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!