Pasik! Ha nincsen egy lányon smink attól még lehet 10/10es?
2012. jún. 18. 20:32
11/20 anonim válasza:
A szerelem a létező legerősebb és leghatásosabb "smink"!Nem utolsó sorban nem káros.
12/20 anonim válasza:
Szépen néznénk ki ha csak sminkkel lehetne szép egy lány!
13/20 Hanariko válasza:
akiírta h alapozó már sok... az alapozó attól alapozó hogy alapot ad... szóval az még egyáltalán nem sok.
16/20 anonim válasza:
10/10-es nem lehet sminkkel és máshogy sem, mert tökéletes nem létezik. 9/10 lehet smink nélkül.
17/20 anonim válasza:
Szerintem azért nem, mert egy olyan lány mellett, aki szolid sminket visel, ami kiemeli a szépségét, eléggé elbújhat.
Nem kell vakolat, az nagyon csúnya, de szerintem egy 10/10-es nő kihozza magából a maximumot! :)
18/20 anonim válasza:
Igen, smink nélkül szebbek a lányok :)
19/20 anonim válasza:
Az én szememben csak smink nélkül vannak 10/10-es nők
20/20 anonim válasza:
Van aki karikás szemmel is szép és helyes. Ez genetika, na meg ízlés kérdése.
A sminktől azért lesz szebb valaki mert maximum nagyobbnak látszik a szeme tőle, vagy kerekebbnek az arca stb. Mindenkinek más áll jól. Van akinek hosszúkás arca van vagy szögletes, esetleg kicsi szemei, de mégis szép :)van kinek meg jól áll a nagyobb orr, pedig nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!