Sajnáljátok Plastic Tinkerbellt?
Én szeretem Noémit, nekem egy tök szimpatikus,közvetlen csajszinak tűnik. Jó videókat csinált mindig és hiányolom is őket. Reménykedjünk, hogy később még folytatni fogja azért:) Arra pedig, hogy vége a kapcsolatuknak inkább nem találgatok, biztos jobbnak gondolták így.
xoxo
Valahol sajnálom. Nem egy túl okos lány, de semmi rosszindulat sincs benne, a videóiban meg kb. tök mindegy miről beszél, nekem kifejezetten kellemes és megnyugtató a hangja. Sokat kritizálták a kinti videóit, hogy mire megyünk vele, hogy a vásárban ő csizmákat vett.. Hát mire? Jó megnézni. Szerintem sok lány/nő csak elve élvezi, hogy nézheti a sok cuccot, olyan ez, mint a pasiknak az xyz műszakicikk kicsomagolásáról készített youtube videók.
Én a netes történetével még először a hoxán találkoztam a plasztikázós fórumokba írogatott előszeretettel (mell, ajak) és telirakta az adatlapját olyan képekkel, amin úgy pózolt, mint egy feltöltött szájú Paris Hilton, akkoriban az volt a mániája, hogy úgy néz ki, mint P.H.
Mikor a pasija eljegyezte, akkor 50x lefényképzete a gyűrűt, kép cím juuuuuj Noncsit eljegyezték, meg ilyen fura pózos képek egy lepattant fürdőszobából, hogy húúúú.
Aztán kintről nyomta a videókat, esküvő szervezés ezerrel, ilyet is, olyat is, külön blog, kép album, gyönyörű, igazi hiszis menyasszony vagyok, jaj de jó lesz...
Aztán bamm.. Elég durva, alig melegedtek meg a házasságban vége a pasija már rakta is fel a képeket az új csajával, Tinkerbell meg hazatranszportálva ugyebár.
Aztán már pénz sincs úgy vásárolni, hogy jó ki videók lehessenek meg ugye a visszatérés így picit ciki is, köszörülték is rajta a nyelvüket sokan.
Én is sokszor úgy vagyok vele, hogy olyan szívesen csinálnék blogot videókat, lakás csinosítás, öltözködés ilyen-olyan vásárolgatással, mert úgy szeretném megosztani. De másrészt nem akarok mindenkit bele engedni a szupi csilivili életembe, mert ki tudja meddig tart, nincs kedvem a napiszaron végezni, meg ha valami elcsesződik, pl. szétmegyünk, elválunk, nem megy ilyen jól a vállalkozás, akkor az amúgy is szar kedvemben nem lenne még hangulatom egy rakás vadidegen bacogatásához, hogy há mérnem abból a szép lakásból jelentkezel, el kellett adnotok, hogy elfelezzétek az árát? Há mér' nem veszel minden héten cipőt, nincs annyi zsé kiscsillag, meg is érdemled stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!