Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sajnáljátok Plastic Tinkerbellt?

Sajnáljátok Plastic Tinkerbellt?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy amióta elvált a pasijával, már nem csinál videókat. Egyértelmű, hogy azért nem, mert ugye nincs már az a jólét, visszakerült a nyomorba, nem vásárolgat annyit. Tök rossz belegondolni :( Nektek erről mi a véleményetek? És szerintetek miért lett vége a kapcsolatuknak?
2012. jún. 17. 21:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem Noémit, nekem egy tök szimpatikus,közvetlen csajszinak tűnik. Jó videókat csinált mindig és hiányolom is őket. Reménykedjünk, hogy később még folytatni fogja azért:) Arra pedig, hogy vége a kapcsolatuknak inkább nem találgatok, biztos jobbnak gondolták így.

xoxo

2012. jún. 17. 22:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy gyárban dolgozott annak idején is, szóval nem mondanám, hogy akkora luxus keretek között élt :) Amúgy én szerettem a videóit, szimpatikus, értelmes lánynak ismertem meg belőlük.
2012. jún. 17. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy gyárban dolgozott a magyarországi minimálbér többszörösét kereste az ottani minimálbérrel és azt vettem észre, hogy ott is ugyanolyan áron veszi a dolgait, mint az itteni árak, sőt még olcsóbban is, tehát szerintem elég jól élt. Én sajnálom, mert imádom a videóit és már lassan példaképem is lett. Sokan voltak, akik lenézték, meg ráfogták, hogy apuci pénzéből költekezik, de hát ilyen embereke mindig is voltak és még lesznek is. Sajnálom, hogy így alakult a volt férjével. Olyan vidám volt, amíg Hollandiában élt és a M.o.-i videóiban pedig látszik, hogy nincs minden rendben. Remélem, azért még lesz olyan alkalom, amikor csinál videókat, mert nekem nagyon hiányzik! :(
2012. jún. 18. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon szeretem Noémit és várom az új videóit, de itt Magyarországon ahol a kaja megvásárlása is néha gondot jelent, lehet, hogy ő sem vásárolgathat annyit amennyit külföldön.
2012. júl. 2. 17:09
 5/6 anonim válasza:
100%
Itthon is dolgozik mint egy normális ember...és kint hiába gyárban dolgozott mások a keresetek..és eljár vásárolni..ugyananyiszor mint kint én is sokszor betévedek vele egy egy drogériába...csak nem nagyon van ideje videókat csinálni...
2012. dec. 12. 18:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Valahol sajnálom. Nem egy túl okos lány, de semmi rosszindulat sincs benne, a videóiban meg kb. tök mindegy miről beszél, nekem kifejezetten kellemes és megnyugtató a hangja. Sokat kritizálták a kinti videóit, hogy mire megyünk vele, hogy a vásárban ő csizmákat vett.. Hát mire? Jó megnézni. Szerintem sok lány/nő csak elve élvezi, hogy nézheti a sok cuccot, olyan ez, mint a pasiknak az xyz műszakicikk kicsomagolásáról készített youtube videók.

Én a netes történetével még először a hoxán találkoztam a plasztikázós fórumokba írogatott előszeretettel (mell, ajak) és telirakta az adatlapját olyan képekkel, amin úgy pózolt, mint egy feltöltött szájú Paris Hilton, akkoriban az volt a mániája, hogy úgy néz ki, mint P.H.

Mikor a pasija eljegyezte, akkor 50x lefényképzete a gyűrűt, kép cím juuuuuj Noncsit eljegyezték, meg ilyen fura pózos képek egy lepattant fürdőszobából, hogy húúúú.

Aztán kintről nyomta a videókat, esküvő szervezés ezerrel, ilyet is, olyat is, külön blog, kép album, gyönyörű, igazi hiszis menyasszony vagyok, jaj de jó lesz...

Aztán bamm.. Elég durva, alig melegedtek meg a házasságban vége a pasija már rakta is fel a képeket az új csajával, Tinkerbell meg hazatranszportálva ugyebár.

Aztán már pénz sincs úgy vásárolni, hogy jó ki videók lehessenek meg ugye a visszatérés így picit ciki is, köszörülték is rajta a nyelvüket sokan.

Én is sokszor úgy vagyok vele, hogy olyan szívesen csinálnék blogot videókat, lakás csinosítás, öltözködés ilyen-olyan vásárolgatással, mert úgy szeretném megosztani. De másrészt nem akarok mindenkit bele engedni a szupi csilivili életembe, mert ki tudja meddig tart, nincs kedvem a napiszaron végezni, meg ha valami elcsesződik, pl. szétmegyünk, elválunk, nem megy ilyen jól a vállalkozás, akkor az amúgy is szar kedvemben nem lenne még hangulatom egy rakás vadidegen bacogatásához, hogy há mérnem abból a szép lakásból jelentkezel, el kellett adnotok, hogy elfelezzétek az árát? Há mér' nem veszel minden héten cipőt, nincs annyi zsé kiscsillag, meg is érdemled stb...

2012. dec. 29. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!