Sajnáljátok az olyan embereket, akik nem tudnak hízni?
Nem tudom mi bajod van, de ahogy leírtad "a soványok senkinek nem jönnek be" ez így nem igaz.
Különben se járnék olyan csajjal aki mondjuk kövérebb.
Én is csak 56kg vagyok és nem illene hozzám 1 sz*rzsák
Ha már v 30kg pl 21évesen akk megértem h mondják meg nem kell senkinem mert tényleg nincs mit rajta foni de ha vagy 50-60kg az már normális.
Én nem lennék kövérebb nekem így jó.
18/F
Ez hülyeség!
Inkább legyen vékony az illető.. szerintem!
nem mert én alig szoktam enni mégis nagy a seggem
a vékonyak meg zabálnak össze-vissza és nem híznak semmit...
163cm, 47kg vok nem tartom magam se anorexiásnak, se gebének és még mástól sem hallottam ilyet és nem tom,h honnan szedted h senkinek nem jönnek be a sovány lányok..
Van olyan akinek ez nem jön be vkinek az
A másik meg az, h a hízás egy sovány lánynak sokkal nehezebben megy mint a fogyás egy "hízékonynak" szal itt nem olyanra gondolog aki genetikailag duci..
Én a hízással olyannyira megszenvedek, h napi 6x eszek és emelett edzeni is járok és csak így tudok eredményt elérni és max 50kg szeretnék lenni.
20/L
Hehe, én cserénék egy ilyen lánnyal. :) Ha ránézek a kajára, már híztam 3kg-t :D És akkor még egy falatot sem ettem. Annyira szeretnék pedig jól öltözködni,szép ruhákat felvenni, de nem tehetem meg az alakom (körtealak) miatt, mert mindent elront, és minden elcseszettül áll rajtam. :(
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!