Sajnáljátok az olyan embereket, akik nem tudnak hízni?
Fúúú, mennyi válasz jött, köszi :D
Amúgy meg itt mindenhol írják, h fúj de undik a vékonyak, nálam sokkal húsosabb lányoknak mondják, hogy hízniuk kéne... meg van az a kép ahol egy vékony, egy pont jó és egy duci csaj van, és a vékonyat mindenki leundorítózza :S
én nem sajnálom...én is voltam nagyon vékony, nem tudtam hízni évekig, aztán amikor sikerült, nyilván nem csak oda ment, ahova akartam...így inkább lefogytam...most megint nem hízom
az első hozzászólónak üzenném, hogy 56 kiló felett még nem kövér egy lány, főleg, ha hozzá 175 centi
de a te adataidból ítélve te meg egy gebe alacsony srác lehetsz...nekem nem jönnél be...még nekem kéne téged megvédeni...
23L
Én csak a tapasztalatomat tudom leirni. Évekig 47kg voltam 163cm-hez. Bármit ettem, akár éjjel nem hiztam. Aztán felszedtem 10kg-ot. És tapasztalatból mondom, hogy sokkal jobban tetszik mindenkinek. Ennyi pasi nem volt körülöttem. Egyáltalán nem túlzok. Lehet csak nekem nem állt jól a 47kg.
A kérdésre a válasz: igen sajnálom őket, mert hízni nagyon nagyon nehéz, annak aki nem hajlamos rá. Ugyanugy, mint sokaknak fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!