Miért néznek engem ennyire kislányosnak? Info lent.
Én is 163 vagyok, 49 kg. :)
Viszont a testem elég nőies, mellem is van elég, karcsú a derekam, van csípőm (nem nagy, pont jó)...szóval amellett, hogy nem vagyok nagydarab, eléggé nőként kezelnek. :)
A hajam nekem is hosszú, a derekamig ér, szőke, ami ugyebár kislányossá tesz. :)
Amiért sokkal fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál, az az arcom. Nagyon kisbabás. :)
Hidd el, jobb így!! Szeretnél olyan magas lenni mint mondjuk a pasid?... Szerintem nem!
Hidd el, az alacsony, törékeny lányok nagyon vonzóak! Én legalábbis így gondolom.
Nem akarom megbántani a magas lányokat, de sokkal aranyosabbnak, szexybbnek tartom a hozzám hasonlókat. :)
Ez persze nem azt jelenti, hogy más is ugyanígy vélekedik a dologról! "kinek a pap, kinek a papné!" :D
Egyszer még örülni fogsz,hogy fiatalabbnak gondolnak,pláne,hogy ilyen sokkal.Pár év múlva azt fogod gondolni,hogy jól tartod magad,ha ennyivel fiatalabbnak néznek:)
Egyébként te jártál jól,mert nagyon sok magas,nőies,csinos nő van,de az fura ha ők vesznek fel egy szexi rucihoz magassarkút,de Neked még jól is áll:)
Hordjál nőies,szexi ruhákat,egy kis smink,szép kiegészítők,nőies viselkedés és rögtön nem fognak hetedikesnek nézni;) (remélhetőleg:D)
Remélem tudtam segíteni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!