Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért néznek engem ennyire...

Miért néznek engem ennyire kislányosnak? Info lent.

Figyelt kérdés
alacsony vagyok 163 cm ráadásul vékony is(50kg.) a hajam vékonyszálú és elég hosszú egyenes, és semmilyen formája sincs.oldalról ugy nézek ki mint egy hetedikes, sajna annyinak is néznek engem pedig 18 éves vagyok.hízás az nehezen megy ugyhogy sulyzós edzésbe kezdtem.mivel már nem növök sztem,így nem akarok örökéletemben 50 kg maradni.
2009. júl. 5. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Én is 163 vagyok, 49 kg. :)

Viszont a testem elég nőies, mellem is van elég, karcsú a derekam, van csípőm (nem nagy, pont jó)...szóval amellett, hogy nem vagyok nagydarab, eléggé nőként kezelnek. :)

A hajam nekem is hosszú, a derekamig ér, szőke, ami ugyebár kislányossá tesz. :)

Amiért sokkal fiatalabbnak szoktak nézni a koromnál, az az arcom. Nagyon kisbabás. :)

Hidd el, jobb így!! Szeretnél olyan magas lenni mint mondjuk a pasid?... Szerintem nem!

Hidd el, az alacsony, törékeny lányok nagyon vonzóak! Én legalábbis így gondolom.

Nem akarom megbántani a magas lányokat, de sokkal aranyosabbnak, szexybbnek tartom a hozzám hasonlókat. :)

Ez persze nem azt jelenti, hogy más is ugyanígy vélekedik a dologról! "kinek a pap, kinek a papné!" :D

2009. júl. 5. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja: 18L

:D

2009. júl. 5. 13:50
 3/7 A kérdező kommentje:
kösszike, igazad van:)
2009. júl. 5. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
ha nőiesebbnek akarsz kinézni,akkor viselj magassarkút,valami szép divatos top-ot , meg szép kiegészítőket :]
2009. júl. 5. 17:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyszer még örülni fogsz,hogy fiatalabbnak gondolnak,pláne,hogy ilyen sokkal.Pár év múlva azt fogod gondolni,hogy jól tartod magad,ha ennyivel fiatalabbnak néznek:)

Egyébként te jártál jól,mert nagyon sok magas,nőies,csinos nő van,de az fura ha ők vesznek fel egy szexi rucihoz magassarkút,de Neked még jól is áll:)

Hordjál nőies,szexi ruhákat,egy kis smink,szép kiegészítők,nőies viselkedés és rögtön nem fognak hetedikesnek nézni;) (remélhetőleg:D)

Remélem tudtam segíteni!:D

2009. júl. 5. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
ohh ne aggodj!!! Én 158cm, 50kg 22 éves csajszi. Van mell, popsi minden ami kell ....nem nagy de formás. És nincsen kölyök arcom. Még sem kaptam egy nyomorult 200 FT-os sorsjegyet, mert azt mondta az elado hölgy hogy 18 éven aluliaknak nem adnak, mert megbüntetnik öket. És hozzá tette hogy jöjek vissza anyukámmal mert még az a 2 év hosszu idö....Tehát simán 16 évesnek nézett, még a személyimet sem probálta el kérni. Vicces volt. Elösször én is felháborodtam de nincs értelme. Amugy a mai napig nem kapok cigarettát ha nem a megszokott helyeken veszem ahol ismernek. Akkor szoktam szencségelni ha elfelejtem véletlenül az irataimat.:D
2009. júl. 6. 02:23
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm mindenkinek.
2009. júl. 6. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!