Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A Rossmannban miért néznek...

A Rossmannban miért néznek így az emberre?

Figyelt kérdés

Ma voltam vásárolni,ezt azt. Aztán a biztonsági őr egyfolytában követett és úgy nézett rám mintha egy lepusztult csöves lennék aki lopni akarna.. Az oké,hogy a biztonsági őr mászkál az üzletben,de hogy valakit feltűnően követ és azt nézi,hogy mikor lop az nekem már sok. Amúgy se szeretem ha néznek,pláne ha feltűnően. Megyek a pénztárhoz,aztán a nő mondja,hogy mennyit kell fizetnem. Mikor kaptam a visszajárot, a 20forintost lejtettem és kicsúszott a számon egy jaj. Erre megkéri a pénztáros nő,hogy mi van?Mondom,semmi.

....

Csak azt nem nézik le aki olyan vékony mint egy faág,20kg smink van rajta és 5méteres körzetben megfulladnak a parfümétől? Nem vagyok igénytelen,de mikor így néznek rám,tökre úgy érzem magam...

Veletek is előfordult már ilyen?

2011. szept. 30. 14:28
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

vannak ilyen biztonsági őrök

már megszoktam

nem csak rossmanban ilyenek

pedig én se nézek ki szakadt lopni készülő csövesnek

2011. szept. 30. 14:34
 2/42 anonim ***** válasza:
100%

ja

szerintem bunkóság

én múltkor oda szolok hogy kopjál már le

le is kopott

2011. szept. 30. 14:35
 3/42 A kérdező kommentje:
Nem értem,hogy miért ilyenek. Ügyeljék az üzletet az a dolguk,de ez.....
2011. szept. 30. 14:36
 4/42 A kérdező kommentje:
Kajak lekopott?:O XD
2011. szept. 30. 14:36
 5/42 anonim ***** válasza:
71%

ja

ilyen kis törpe csávó

öcsém olyan kis majmot miért vesznek fel biztonsági örnek?

2011. szept. 30. 14:37
 6/42 anonim ***** válasza:
88%

Én alapból utálom a Rossmann-t, de ez most nem ide tartozik.

Ilyen velem is sokszor előfordult ... akkor lett elegem, mikor 8 hónapos terhesen csattogtam végig az egyik kereskedelmi áruházban (tesco) kosár nélkül és 3 biztonsági őr követett. Megálltam, mindegyik megállt és úgy tett, mintha nem velem lennének elfoglalva.

Szépen összeszedtem, ami nekem kellett, majd tovább csattogtam a pénztárhoz. Kifizettem, amit vásároltam, majd még bele se pakoltam a termékeket a szatyorba jöttek oda, hogy pakoljam ki a táskám.

Én meg felnéztem, hogy ki a jó isten gyanusít?!

Közöltem, hogy felejtsék el. Oda hívták a bizt. őrök főnökét. Elmondták mi a "probléma", én pedig annyit mondtam, hogy ha legközelebb lesz kosár a bejáratnál, akkor nagyon szívesen megfogom és úgy vásárolok. Ezután kértem a panaszkönyvet és az áruházvezetőt.

Végeredmény az lett, hogy az áruházvezető tövig benyalt és nagyon sajnálta az esetet és sűrű elnézéseket kért.. lebaszta a biztonsági őröket a vezetőjükkel együtt, és még 2 eladót, amiért nem szedték össze a pénztáraktól a kosarakat.

Isten igazából utálom, ha hülyének néznek és tolvajnak. Betartok minden szabályt, eszembe nem jutnak, hogy lopjak.

2011. szept. 30. 14:38
 7/42 A kérdező kommentje:
LOOL XD jó kérdés,ide hozzánk mindig olyat vesznek fel aki bunkó..Nem értem miért nem lehetnének kedvesebbek..
2011. szept. 30. 14:39
 8/42 anonim ***** válasza:
78%

Vásárlók könyvében panaszt lehet tenni, talán történik valami. Érezzék egy kicsit rosszul magukat az eladók, bizt. őrök is, ha már ilyen bunkók.

Ha megismétlődik az eset, nyugodtan, minden magyarázat nélkül kérd el, és írd bele, mi a probléma, akár név nélkül is...

2011. szept. 30. 14:39
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

én se nézek úgy ki mit aki ép lopni akarna szerintem

amúgy amig engem követ addig ellopják a fél boltot

2011. szept. 30. 14:40
 10/42 A kérdező kommentje:
Szép mondhatom,megáll az ész komolyan mondom...
2011. szept. 30. 14:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!