Duci ez a csaj szerintetek?
Szerintem aránytalanul vastag a lábad, de ettől függetlenül egy csinos, szimpatikus lány vagy :)
Viszont ha sportolsz rá, akkor azért erősödik, mert az izom a zsírszövet alá épül, tehát szálkásító diéta kellene neked. Szerintem ha minimalizálod a szénhidrátot és növeled a fehérjéket, onnan fogsz fogyni főként, mert máshol nem nagyon van zsír.
Bocsi, nem okoskodni akartam, csak segíteni, mert nekem is csak a combomon van felesleg, és nekem ezt mondták az edzőteremben :)
Nem vagy duci, aranyos vagy. Az is lehet, hogy azért pont a lábad vastagabb egy picit, mert te arra a részre hízol előbb. Az is genetika kérdése, hogy hova hízik előbb az ember, nem mindenki ugyanoda fog. Továbbá, ha edzel, akkor fogyni is a felhízással ellentétes sorrendben fogysz, ha például előbb lábra, aztán hasra híztál, akkor előbb hasból, és csak utána lábból. Én nem hiszek abban, hogy célzottan lehet fogyni egy részből.
Na de a lényeg továbbra is az, hogy nem vagy duci, ez pont jó. Sportoljál folyamatosan, aztán alakulsz majd tovább. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!