Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Duci ez a csaj szerintetek?

Paris hilton kérdése:

Duci ez a csaj szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. jún. 16. 18:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ez nem duci hanem szexi. :)
2012. jún. 16. 20:13
 12/19 anonim ***** válasza:
Kicsit nagyok a combjai, de nem duci.
2012. jún. 16. 20:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aránytalanul vastag a lábad, de ettől függetlenül egy csinos, szimpatikus lány vagy :)

Viszont ha sportolsz rá, akkor azért erősödik, mert az izom a zsírszövet alá épül, tehát szálkásító diéta kellene neked. Szerintem ha minimalizálod a szénhidrátot és növeled a fehérjéket, onnan fogsz fogyni főként, mert máshol nem nagyon van zsír.

Bocsi, nem okoskodni akartam, csak segíteni, mert nekem is csak a combomon van felesleg, és nekem ezt mondták az edzőteremben :)

2012. jún. 16. 21:15
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem vagy duci, aranyos vagy. Az is lehet, hogy azért pont a lábad vastagabb egy picit, mert te arra a részre hízol előbb. Az is genetika kérdése, hogy hova hízik előbb az ember, nem mindenki ugyanoda fog. Továbbá, ha edzel, akkor fogyni is a felhízással ellentétes sorrendben fogysz, ha például előbb lábra, aztán hasra híztál, akkor előbb hasból, és csak utána lábból. Én nem hiszek abban, hogy célzottan lehet fogyni egy részből.

Na de a lényeg továbbra is az, hogy nem vagy duci, ez pont jó. Sportoljál folyamatosan, aztán alakulsz majd tovább. Ennyi.

2012. jún. 16. 21:43
 15/19 anonim ***** válasza:
szerintem csinos vagy és nem duci
2012. jún. 17. 00:25
 16/19 anonim ***** válasza:
Csatlakoznék azokhoz, akik szerint ez szexi. Nekem is tetszik.
2012. jún. 17. 11:39
 17/19 anonim ***** válasza:
jó ez
2012. jún. 17. 12:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem duci, de látszik rajta, hogy nem sokat sportol
2012. jún. 17. 19:28
 19/19 anonim ***** válasza:
erre használják szerintem a telt szót, 2-3 kg lemehet, de nem vagy duci
2012. jún. 18. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!