Lányok!? Fültágítós fiúk?
Figyelt kérdés
Lányok nektek tetszik ha egy fiúnak fültágítója van. nem kell nagyra gondolni 12mm.2012. jún. 16. 16:42
2/12 anonim válasza:
12 mm-es nagyon ritkán forr össze, ha már megunod. :) Ha vezető igazgatóként képzeled el a jövőd, akkor felejtsd el. Egyébként igen, a tinip**csák buknak rá, de szerintem undorító! :DD
3/12 anonim válasza:
annál undibbat is rég láttam
15/L
4/12 A kérdező kommentje:
zagyvai gábor barátom csekély 10.000 forintért olyanra össze varrja hogy soha nem fogod megtudni h nekem tágítóm volt ;)
2012. jún. 16. 16:57
6/12 anonim válasza:
nekem tetszik, kivéve ha egyáltalán nem illik az illető stílusához. pl múltkor jött velem szemben egy eléggé színesen öltöző, gazdag fiúcska fültágítóval, és ő nem jött be, viszont sok rocker ismerősömnek nagyon jól áll (ez nem azt jelenti, hogy csak rockerek viselhetik), rajtuk nagyon tetszett...
7/12 anonim válasza:
Nekem tetszik ha egy fiúnak fültágesze van:) egy csomó ismerősömnek, barátomnak van:-) szerintem nincs vele gond:)
15/l
8/12 anonim válasza:
Rohadtul bejön :D Rockereknek, screamereknek általában jól áll, de páwáknak, díszbuznyákoknak ocsmány pl.egy rózsaszín tágesz.
10/12 anonim válasza:
Igen nagyon bejön :D Főleg ha kb. 18-20 mm-s :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!