Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnek nektek a fültágítós lányok?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 23:51
5/52 anonim válasza:
:DDDDD Ez most olyan kérdés, amire az egyik stílus képviselői azt mondják, hogy nem, a másik meg azt, hogy igen. Ha megkérdezel egy rocker srácot, hogy tetszenek-e neki a fehér lakkcsizmás, miniszoknyás, szőke csajok, tuti azt mondaná, hogy nem.
Amúgy nekem van tágítóm (picike, még növesztem), és egyik barátom se mondta, hogy fúj :P
7/52 anonim válasza:
Én lány vagyok, de eddig azt sem tudtam mi az, szóval akkor a fiúkról még jobban el tudom képzelni, hogy nem tudják! :D Mostmár tudom, de azt még mindig nem, hogy mi az értelme? Aki felvilágosított, az azt mondta, hogy csak jó és kész. De mi? Egyébként nekem nem tetszik, mert minek?
8/52 anonim válasza:
Én lány vagyok, de nekem igen :D
Pl. a legelső barátnőmnek is volt. Persze nem ez fogott meg benne annak idején :) De ma már akkora van neki, hogy úristen... szerintem az durva még pasiknál is!
Ha nem túl nagy és megy a csaj stílusához akkor szerinted nincs gond. Lehet szexi is. Persze vannak akik egyből kihúznak a listáról emiatt, dehát mindenkinek nem lehet megfelelni.
9/52 anonim válasza:
Akik használtok ilyet, áruljátok már el, hogy ez mire jó! Mert szerintem ez undorító, inkább afrikai bennszülött tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!