Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnek nektek a fültágítós lányok?
Elmondjam hogy mire jó?
Nektek van fülbevalótok? Biztos van valakinek aki itt kérdezte! Na kb annyi az értelme! Ékszer és kész! Valakinek tetszik és valakinek nem !
nekem 30as van. brühühü. akkor most szopjatok le. :D
nem másnak fogok megfelelni hanem magamnak. ;)
nekem tetszik és legyen ennyi elég.
Nekem van tágeszem, pont ma tágítottam 15 milisre. Nekem eddig mindenki pozitív választ adott rá, és tetszett a srácoknak is, hozzáteszem nemcsak a punknak meg a rokkernek, meg a HC-snak hanem rappernek és deszkásnak is.
Jaés fiuk, legalább van mibe kapaszkodnotok ;)
18/L
Akinek ez a stílusa, annak mindenképpen bejön, a többire meg szarni rá, ők is azt teszik.
Nekem is van, igaz csak 10-es, de ha nem nő össze, azt sem bánom, ha munka miatt ki kell venni, akkor összevarratom, annyi. /de semmiképp nem szeretném/
Amúgy nagyon bírom ezt a "MI ÉRTELME VAN?" kérdést... Mást nem tudtok, mivaaan? :DD
helló:)én szerintem semmi undorító nincs a fültágítóba! nekem 10mmes van, és lány vagyok. Igen vannak akiknek nem tetszik, de vannak akiknek igen. de fiúk.. na hülyéskedjetek
havan egy marha szép lány, aki tetszik ésmég nemtudjátok van fültágítója, ha megtudjátok meg undorodtok tőle? szánalmas:) a fültágító nagyonis jó:) és 12mmig visszanő:D csókolom gondoltamrá mileszvele 20év mulva:D
Uccsó, jó nő lehetsz!:P
Jó a felfogás meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!