Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bejönnek nektek a fültágítós lányok?
én lány vagyok de nem jön be ( na jó igy hazudok a pasikon egy max 10 mm okés még talán az olyan kicsit vadnak tűnik tőle:P) de haverjaim is ha meglátnak egy tágeszes csajt pedig szép!! azt mondják h nekik nem kéne hiába szép kerek a popsija meg minden akkor se: D
volt egy csaj most ballagott nem rég 30mm tágesze volt Oo mi értelme? bár ha jól tudom szét szakadt a fülcimpája és a kórházba össze kellet varratni meg levágatni belőle vagy mi... és eléggé csúnya így is nem még h összevarrva meg minden:S...
Mi a francért kell értelmét keresni a dolognak? Ha valakinek tetszik,akkor had csinálja,mire jó az,hogy van aki beszőkítteti a haját,lakkozza a körmét,műkörmöt rak,ugyanolyan undorító és qurvás tud lenni! Akkor már inkább arra kérdezem hogy minek,hogy minek hord valami övnek beillő miniszoknyát,keni ki magát mint egy utcalány,stb.
Stílus kérdése,ugyanolyan a fültágító is mint a többi ékszer vagy piercing,csak egy kicsit drasztikusabb,minek kell értelmét keresni?
Szerintem simán kb 15mm-ig
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!