Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Bejönnek nektek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Bejönnek nektek a fültágítós lányok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 13. 23:51
1 2 3 4 5 6
 31/52 Thurston ***** válasza:
77%
Mivel többnyire a primitív hácés barmok csináltatnak ilyet, nem. Meg amúgy sem.
2009. szept. 13. 21:22
 32/52 anonim ***** válasza:
100%

én lány vagyok de nem jön be ( na jó igy hazudok a pasikon egy max 10 mm okés még talán az olyan kicsit vadnak tűnik tőle:P) de haverjaim is ha meglátnak egy tágeszes csajt pedig szép!! azt mondják h nekik nem kéne hiába szép kerek a popsija meg minden akkor se: D

volt egy csaj most ballagott nem rég 30mm tágesze volt Oo mi értelme? bár ha jól tudom szét szakadt a fülcimpája és a kórházba össze kellet varratni meg levágatni belőle vagy mi... és eléggé csúnya így is nem még h összevarrva meg minden:S...

2009. szept. 14. 13:58
 33/52 anonim ***** válasza:
70%
istenem akik azt kiérdezik miértelme én azoktol kérdezem mi értelme a tetkónak mi értelme a sima fülbe valónak mi értelmes a pircingeknek miértelme hajfestésnek vagy a köröm festésnek mükörmöknek szoláriumozásnak hogy már egy magyar embernek is olyan sötét bőre van a szolitol mint egy cigánnyak amugy meg elszakad összevarják és ugyonolyan lesz mintha else szakadt volna nem egy haveromnak varrták össze és szép lett és nem csak emiatt szakadhat le anyukámnak mindig nagy logos fülbevalója volt aztán az éveksorán szétszakitotta a fülét megvarták és ugyonolyan lett szoval...
2009. dec. 31. 00:12
 34/52 anonim ***** válasza:
41%

Mi a francért kell értelmét keresni a dolognak? Ha valakinek tetszik,akkor had csinálja,mire jó az,hogy van aki beszőkítteti a haját,lakkozza a körmét,műkörmöt rak,ugyanolyan undorító és qurvás tud lenni! Akkor már inkább arra kérdezem hogy minek,hogy minek hord valami övnek beillő miniszoknyát,keni ki magát mint egy utcalány,stb.

Stílus kérdése,ugyanolyan a fültágító is mint a többi ékszer vagy piercing,csak egy kicsit drasztikusabb,minek kell értelmét keresni?

2010. jan. 30. 21:18
 35/52 anonim ***** válasza:
59%
Ja,nem olvastam el az előttem szólót. :D Nem baj,én is papoltam kicsit. :)
2010. jan. 30. 21:19
 36/52 anonim válasza:
0%

Szerintem simán kb 15mm-ig

19/f

2010. febr. 5. 19:14
 37/52 anonim ***** válasza:
45%
Lány vagyok és nekem van és eszem ágában sincs szégyellni vagy vmi ^^ sztem nagyon is szép =) és eddig mindeni megdicsérte =) hozzá tenném 8as szval nem nagy... nagyon cuki a kis drága *,*
2010. márc. 19. 23:06
 38/52 anonim ***** válasza:
mi benne a szép? az hogy átfér rajta egy távirányító? :D
2010. márc. 20. 13:07
 39/52 anonim válasza:
23:06-os detto :D:D
2010. máj. 2. 00:45
 40/52 anonim ***** válasza:
50%
DE MI A HALÁLRA JÓ A FÜLTÁGÍTÓ???
2010. máj. 2. 01:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!