Fiúk, nektek a sovány lányok, vagy a kövérek tetszenek?
nem, én arra vagyok kíváncsi, hogy akik írnak, azoknak melyik tetszik.
Én meg annyira utálom, amikor valaki itt baszogatja a másikat, azért, mert feltett egy kérdést...
Inkább a vékonyabbak lányok jönnek be!
20 F
Majd jön mindjárt a sok kövér csaj, aki lepontozza azokat a fiúkat, akik a vékony lányokat részesítik előnyben.
Remélem ezzel szereztek magatoknak pár boldog percet :'D
Utolsó, szerinted ez oda-vissza nem játszik?
Dehogynem...
Úgyhogy nem kellene mindig az egyik oldalt b*szogatni...
Unalmas már, hogy az tök természetes, hogy "f*szomnak se kell a zsírdisznó, mert csakis a vékony lányok a szépek", "aki dagadt csajt dug, annak nem jutott jobb", meg "bárhol lehet puncit hajtogatni", ezeket el kell fogadni, de ha valaki azt írja, "nem jönnek be a gebék", meg "csontokkal a kutyák játszanak", akkor lázadás indul, mert "miért kell legebézni a csinos, vékony lányokat", meg "irigy vagy, mert veled nem állnak szóba", stb, és jönnek a "csinos vékony lányok", akik "meg vannak elégedve magukkal", és felháborodva írják ki a kérdéseket, hogy itt meg ott ilyet olvasott, hát hogy lehet ilyet írni, hát nyalják már egy kicsit a seggét, mert 50-ből 2-nek nem jön be az alkata, és leszólta, hogy merte...
Egyébként a tököm tele van ezekkel a kérdésekkel, de ezt most le kellett írnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!