Elküldjem ide a fotómat, vagy ez hülyeség?
2009. júl. 4. 10:12
1/7 anonim válasza:
Szerintem megcsinálják,de lehet hogy kirakják az egyik cikkükbe,szóval kockázatos.DE ha ez téged hidegen hagy,akkor egy próbát szerintem megér.
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy fizetni kell érte? Mert egyszer láttam egy honlapot, ahol ugyanígy frizurát készítettek neked és elküldték, de jól megkérték az árát.
De ha ingyenes, akkor simán! :) Tuti megcsinálják.
4/7 anonim válasza:
ha gondolod meg tudnálak babaőrűre csinálni,sminket azt nem tudom hogy sikerülne e, pattanásokat is tudok kiszedni. Most tanulom a photoshopot. szóval, ha gondolod, elküldheted nekem a képed :)
5/7 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér, de azért ne éld bele nagyon magad, lehet másra esik a választásuk... de sok szerencsét.
6/7 anonim válasza:
Ennél még én is jobban Photoshop-ozok. :)
Szvsz ne küld el.
7/7 anonim válasza:
én is azt néztem, h ez elég gyenge munka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!