Szerintetek hülyeség felírnom fogamzásgátlót ha hízni szeretnék? (Másképp nem megy. )
Most tájékozatlanok kíméljenek, köszi:D
Szóval genetikailag vékony vagyok, és kicsi a mellem és eléggé zavar. Sőt, nagyon. 17 vagyok. Arra gondoltam felíratok tablettát, mert sok esetben híztak tőle a nők. Előtte persze egyeztetnék az orvossal, hogy olyat írjon föl amibe sok a női hormon, stb.. Na mit gondoltok?
166/52
Azért akarsz hízni mert túl vékony vagy, vagy mert kicsi a melled? Én örülnék neki ha vékony lehetnék, de van rajtam felesleg, és kezdem úgy érezni hogy hiába mozgok, nincs változás... :( Szóval én a helyedbe nem akarnék hízni. De figyelmedbe ajánlom ezt a cikket (meg az egész oldalt is): [link]
15/L
Nem törvényszerű, hogy hízol tőle. Sőt, a mai gyógyszerekben már nagyon minimális a hormontartalom. Több kutatás is bebizonyította, hogy a nő nem attól hízik, hogy gyógyszert szed, hanem ha elkezdi a gyógyszert az arra ad következtetést, hogy boldog és stabil párkapcsolatban él, ahol egy ici-picit (ki jobban, ki kevésbé) "elhanyagolja" magát. Eszik a párjával, vagy a 2 óra futás helyett csak 1et fut. Ettől hízik, nem a gyógyszertől.
Én is szedtem gyógyszert, és nem híztam tőle, mert a napi rutinomat ugyanúgy megtartottam mint a kapcsolatom előtt. Barátnőm is szedi, ő már nem jár el tornázi és hízott. Nem a bogyó miatt, hanem mert már nem figyel annyira magára.
köszi:)
hát nemtudom, én úgy tudom hogy eleinte visszatartja a vizet a szervezetben emiatt hízik az ember, ha pedig abbahagyja a szedést a mell is "lemegy" ha felment valamennyi. Amúgy nem vagyok sovány, csak vékony, de nekem valahogy ez nem áll jól.. szeretnék még pár kilót, legalább 55 legyek:D és mozgok is rendszeresen. (futás, bicikli, erősítés ilyesmi)
Nem tudom hány évesek válaszolnak a kérdésre, de a fogamzásgátló nem arra való, hogy hízzál tőle. Ha súly problémád van, akkor egy hozzáértő emberrel (doki, háziorvos, dietekus) beszéld meg. Másik meg a hízást főleg a pajzsmirigy működése szabályozza.
A kérdésre válaszolva: igen hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!