11/29 anonim válasza:
Nem vagy csúnya, csak húzd ki magad és mosolyogj! :)
A kisugárzás sok esetben döntőbb, mint maga az, ahogyan kinézel, de egyébként tényleg nincs gond veled (bár én ezt csak lányként tudom megállapítani ugye). :)
12/29 anonim válasza:
Szerintem se vagy csúnya de feltűnően se az a bombázó. Átlagos külsővel rendelkezel de a hajad az nagyon szép és feltűnően, nekem a gyengéim a hullámos haj. Ez jó kérdés, hogy miért kerülnek, nem ismerlek téged így nehéz. De, ha valaki azt mondta rád, hogy csúnya vagy akkor az sokat ivott szerintem akkor! ÉN biztos, hogy össze jönnék veled és nem kerülnélek el téged! :D 24F
13/29 anonim válasza:
Na én tuti nem kerülnélek el! :)
14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket :)
2012. jún. 10. 17:19
15/29 anonim válasza:
Szerintem olyan átlagos kinézetű vagy, de nem csúnya.
28/N
16/29 anonim válasza:
Nem vagy csúnya. De az a megtekeredett rózsaszín pánt a kék topp alatt viszont igen...
17/29 Yes válasza:
nem vagy csúnya csak egy kicsit barnulj le.
18/29 anonim válasza:
nem vagy csúnya , de az alapozó a fejeden vagy szerkesztetted a képed? csak mert az arcod színe nagyon eltér a nyakad színétől. Ha csak a kép hibája akkor semmi baj nincs veled ha alapozó vagy valami más szerintem vagy ne rakj magadra , vagy csak mértékkel.
19/29 anonim válasza:
ez a smink nem áll jól,túl erős,de amúgy az arcod szép alapjáratban,hajad is szemöldököd is összhangban van,ruhádról már leírták amit kell:)
20/29 anonim válasza:
Normális, átlagosan csinos a külsőd, csak jó lenne, ha elengednéd magad, ne görcsölj, mosolyogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!