Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen paraméterekkel tuti csúnya csaj vagyok?
167/74
Nagyon sok év sport áll mögöttem. Utóbbi időben 14 kilót híztam sajnos.
Esélyem nincs rá, hogy valaki sportosnak találjon? Ilyen adatokkal mindenki hájpacni? Nem segít a sok év sport sem?
Az adatok magukért beszélnek? Arra célzok, hogy ha van is rajtam többlet, kizárt, hogy csinos legyek, ha ezek az adataim?
Képet nem adok!
60 kg-al durván jól nézhettél ki. 74-el szerintem nem vennélek észre az utcán. Nem lehetsz most sem csúnya, de én már inkább a szürke átlagba sorolnálak így.
EZ CSAK A KINÉZET, NE ÉRTS FÉLRE!
Én nem rég kezdtem el sportolni és 1 hónap alatt 4 kilót fogytam pedig nem is akartam XD
Amúgy genetika nem mindenki képes a fogyásra főleg ha ugyan azt eszed...
aki nem figyel az étrendjére,azt én nem nevezném sportolónak.
egyébként meg ezek az adatok nem feltétlenül beszélnek önmagukért.
a testzsír% mérés dönti el,hogy mi is az igazság,mert ha beszálkásítva vagy ekkora,vagyis izmos vagy,akkor valóban sportos a formád.
de ha 30% feletti a testzsírod,ami egészségtelenül magas,akkor persze szó sincs semmi sportosságról,csak egy elhízott emberről.
méress testzsír és megtudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!