Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány, azt mondja hogy: "hmm, nem is vagy te olyan csúnya :$", az azt jelenti h bejövök neki?
Figyelt kérdés
igen.2012. jún. 9. 00:26
2/11 anonim válasza:
msot válaszoltál a saját kérdésedre? :D
3/11 anonim válasza:
"Keress kérdéseket hasonló témákban: mondóka, bem bem, lény, bejön, lány"
Khmmm...:D:D:D
4/11 anonim válasza:
Minek teszed fel a kérdést, ha megválaszolod a leírásban? :D
Egyébként ez azt jelenti, hogy szerinte te nem is vagy olyan csúnya. Bár igaz, nőknél sose tudni, lehet arra akart rávenni, hogy az atomháború idejére költözzetek össze egy bunkerben.
5/11 anonim válasza:
eléggé úgy hangzik..bár nagyon elharapta!!!
6/11 anonim válasza:
Megsúgná valaki,hogy mi az a bem valaki,hogy mi az a 'bem bem'?
8/11 A kérdező kommentje:
csak azért mert, ezt nem feltétlen fogom fel pozitívumnak a lelkem, de közbe mégis tudom agyban hogy igen.
itt küldtem egy képet valakinek :D
o pedig bem bem: [link]
2012. jún. 9. 00:40
9/11 A kérdező kommentje:
fogom = fogja
2012. jún. 9. 00:41
10/11 A kérdező kommentje:
azért örülök h pár embert megmosolyogtattam:D ebben profi vagyok :))
2012. jún. 9. 00:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!