Plastic Tinkerbell hogyan tud annyi akciós terméket megtalálni?
Figyelt kérdés
Sminkeknél persze már találkoztam jó akciókkal (hozzáteszem nem akkorákkal, mint ő), de arcápolók, hajápolók és főleg ruhák terén is olyan akciókat megtalál, amilyeneket én még nem láttam, és nem csak Hollandiában találta meg az ilyen akciókat, hanem Magyarországon is. Én nem tudom, de én akárhányszor megyek pl a New Yorkerbe nem találkozok akciókkal (max szezon végén) és főleg nem olyanokkal, hogy valamit annyira leáraznának, hogy akár 75 %-al.
Ő már 290 Ft-ért is vett felsőt a New Yorkerben, én amit legolcsóbbat láttam az is 1490 Ft volt.
2012. jún. 8. 14:20
1/2 anonim válasza:
Gondolom nap mint nap nézi a helyeket ahol szeret vásárolni. Nyilván tartja a kapcsolatot más bjutbloggerekkel meg barátnőkkel és leadják a drótot egymásnak.
2/2 anonim válasza:
itt millió egy akció van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!