Szeretitek Plastic Tinkerbell videóit youtube-on?
Szoktátok nézni? Mi a véleményetek a csajsziról?
Volt már hogy átvettetek tőle vmi hasznos dolgot?
én belenézek néha , és nem rossz még számomra is élvezhető pár rész
nem igazán vettem át semmit tőle mivel fiú vagyok :D
Szörnyű.
Rengeteg hasonló videót néztem már meg neten, a többségét angolul, de ő a nr.1. negatív értelemben.
Igazából nem is nagyon tudok arra figyelni mit mond, mert annyira irritál a beszédstílusa, a mimikája, a feje, egyszóval mindene. Arra emlékszem, hogy több videójában is bemutatta, hogy éppen mit vásárolt...Nem igazán volt hasznos számomra.
Én is szoktam nézni a videóit. Aranyos lány, de látni, hogy nem olyan rég kezdte és picit izgul és annyira akarja, hogy jól sikerüljön, hogy kicsit erőltetettnek tűnik.
Olvastam a kommenteket pár videója alatt, és nagyon sok az irigy ember. Rögtön mindenki azzal jön, hogy biztos el van tartva és hogy másnak a megélhetés is nehézséget okoz ő meg itt vásárolgat.. Ez annyira jellemző ebben az országban.. ha valaki az átlagnál jobban él, az biztos beképzelt, felvágós, és egész biztos, hogy valaki eltartja és nem a saját lábán áll.
Én írtam, hogy számomra idegesítő.
Nem vagyok irigy, beutaztam a fél világot (túlzás nélkül), 3 országban éltem eddig jó körülmények között és még csak nem is vagyok teljesen magyar, mivel anyukám svéd. Úgyhogy nem ez a bajom vele.
Egy buta, antipatikus lánynak tartom. Nem tud normálisan beszélni és számomra nem hasznosak a videói.
Az egyik videójában olyan termékeket mutatott be, amiket még csak ki sem próbált. Csak elmondta, hogy ezt és ezt vette és, hogy mennyibe került. Kérdem én, hogy ezzel mégis mit érek? Nekem azok a blogok tetszenek, ahol véleményt mondanak egy-egy termékről, elmondják kinek ajánlott, kinek nem stb.
Vagy volt, hogy olyan csizmákat mutatott, amiket a helyi karácsonyi vásáron vett meg. Ezzel sem vagyok kisegítve.
Kapásból tudnék vagy öt magyar bloggert mutatni, akik sokkal jobbak nála. Külföldiekről nem is beszélve.
Én nagyon szeretem! Elsőre idegesített, de már az első videója végére megszoktam, és egyre szimpibb. A beszédstílusa nekem kifejezetten tetszik, kellemes, nyugtató hangja van.
Viszont ki tudnak akasztani azok a tahók, akik a videói alatt kommentálni, a kapanyél kilóg a szájukból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!