Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Plastic...

Mi a véleményetek Plastic Tinkerbell-ről?

Figyelt kérdés
Aki nem tudná: Egy lányról van szó, aki Youtube-ra szokta fetölteni videóit, amelyekben megmutatja hol,miket,mennyiért vásárolt.
2011. jan. 8. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szép csaj.Eleinte nem volt szimpi de már vlmiért az:)és elég jó cuccokat vásárol.
2011. jan. 8. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolt itt gyakorin már az egyik kérdésemre. :D

Amúgy én szeretem az ilyen típusú videókat, csak az a baj, hogy szerintem ő akármennyire is próbál természetesnek tűnni nagyon erőltetettre sikerül. :/ Ahogy már az elején mondja, hogy "sziasztok" és hatásszünet, egyből az ugrik be, hogy be van állítva. De le a kalappal előtte, hogy ennyi kritika után még csinálja.

2011. jan. 8. 21:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit buta szegény, de kedvesnek és jóindulatúnak tűnik :D

Nem az én stílusom az ilyesfajta videók nézegetése, végignéztem egy 3-at, sok újat nekem nem mondott. Mindenesetre nincs vele problémám, biztos van akinek tetszik, meg ha neki jól esik, hát had csinálja. Akit meg nem érdekel, az úgysem nézi.

2011. jan. 8. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

21:37

hát ezt akár én is írhattam volna:)

dettó ez a véleményem, tényleg kedvesnek tűnik, pár videóját én is megnéztem, de esze az nem sok:(

22L

2011. jan. 8. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!