Plastic Tinkerbell szerintetek milyen?
Youtubon nézzétek meg,
szerintetek hasznosak a videói, vagy napisz@rra való?
Abszolút nem hasznos. Tök jó, hogy Ő külföldön ilyen-olyan leárazásokon tud baromi olcsón vásárolgatni, na de mi? Itt, Magyarországon? Ellenben, az igaz, hogy jó nézni, mert valamilyen szinten érdekesnek találom.
Plastic Tinkerbell lassan inkább GyakoriKérdések celeb lesz... :D
Nekem semmi bajom a lánnyal. De a videók nem hasznosak, a sminkes meg pláne nem, mert annyira alap sminket csinált, hogy azt bárki megtudja videó nélkül is. Ő is mondta egyik videójában, hogy nem igazán tud sminkelni.
Úgy meglehet nézni a videóit érdekesség képpen, de hasznosnak egyik sem mondható. Mert eleve az igen, hogy külföldön él, nekünk hiába mondja, hogy vett egy euróért egy fürdőruhát az xy boltban, amit még életemben nem hallottam. Úgyse tudjuk itt megvenni a cuccok nagy részét, amiket mutat, Hollandiába meg nem utazok ki ezért.
De egyébként első ránézésre egy kis plázacicának tűnik, de kommentei alapján egy intelligens, normális csaj.
Szerintem nagyon hasznos.
FASZT VERNI!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!