Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Te hogyan reagálsz ha meglátsz...

Te hogyan reagálsz ha meglátsz egy nálad sokkal szebb lányt az utcán? Nem fog el rossz érzés?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 13:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
19-es hozzászóló: melyik pasi olyan hülye aki a barátnőjének ilyenkor őszintén megmondja azt amit gondol?? :)) "hmm de szép ez csaj.. szebb mint a barátnőm, bárcsak ilyen csajom lenne" de tudom.. most jön az a válasz majd hogy: ő szeret engem nem érdekli más.. nem érdekli jobb csaj mert egy jobb csaj nem jönne össze vele, így ha nincs ló jó a szamár is:) bocsi de ez így van!
2012. júl. 1. 16:06
 22/25 anonim ***** válasza:
De szanalmas vagy te 21-es valaszolo! Szar lehet neked ha teged igy kezelnek es azt hiszed mindenki mas is igy gondolkozik, Latszik hogy teged meg nem kezelt egy pasi sem normalisan. Bocs de ez a te hibad ha ilyen f@szokkal jarsz akiknek melletted masra faj a foguk... Talan benned van a hiba es nem abban a valaszoloban aki normalis pasival jar es kiegyensulyozottnak hangzik a kapcsolatuk. Kepzeld ilyen is van!
2012. júl. 2. 22:33
 23/25 anonim ***** válasza:
12-es válaszoló hsz-én kicsit besírtam :DDDD xDD
2012. júl. 31. 01:24
 24/25 anonim ***** válasza:
Elmegy mindentől a kedvem,egy senkinek érzem magam,úgy érzem,hogy semmiben sem vagyok elég jó,mert mindig lesznek nálam jobbak és jobbak (ami persze igaz,de akkor is zavaró,sajnos)
2012. júl. 31. 02:41
 25/25 anonim ***** válasza:
engem nem zavar csak akkor ha egy helyes ismerősömmel van xd
2012. júl. 31. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!