Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rossz az ilyen alkat?

Nagyon rossz az ilyen alkat?

Figyelt kérdés

[link]

Mármint hogy ez tényleg fiús szóval nem szép ha egy lány ilyen?

2012. máj. 22. 16:33
 1/7 anonim ***** válasza:
nézd, ha ez a fiús alkat, akkor nekem is fiús alkatom van, és a srácok csinosnak szokták találni :D és egyébként szép ennek a lánynak az alakja szerintem...
2012. máj. 22. 16:42
 2/7 anonim ***** válasza:
A link kérdező a nagymellű lányok típusát írja le. Nem erre gondoltál? [link]
2012. máj. 22. 16:53
 3/7 anonim ***** válasza:
első vagyok: nekem pont ennél a képnél volt az oldal amikor megnyitottam, de szerintem igen, a kérdező erre gondolhatott, mert ehhez a lányhoz van írva, hogy fiús az alkata.
2012. máj. 22. 16:57
 4/7 A kérdező kommentje:
igen arra gondoltam, szerintem ha vársz egy kicsit neked is átugrik arra. szóval nekem az a bajom ezzel az alakkal hogy olyan nagy a dereka vagyis hogy az a csont másnak lejebb van és kisebb és fokozatosan szélesedik vagy nem tudom hogy ez így értelmes-e de máshogy nem tudom elmagyarázni
2012. máj. 22. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez az alkat a kedvencem, elképesztően szexi
2012. máj. 22. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen alkatom van, én utálom, olyan semmien, nem kerekedik sehol, csak van és emellé még hízni sem tudok. Irigylem azokat, akik elfogadták magukat ilyennek, én nem tudom, mindig megkaptam erre a negatív dolgokat, viszont vannak olyan emberek, akiknek pont ez jön be, de sokan azt mondják rá, hogy "nincs rajta mit fogni", túl gebe, túl sovány, ropi, pedig nem is tehet róla, hogy ilyen.21L
2012. máj. 22. 17:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolsó: nyugi, vannak srácok, akik megőrülnek ezért, akik pedig ilyenért csúfolnak, azok szót se érnek!:)
2012. máj. 22. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!