Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért viselkedik ígysok...

Miért viselkedik ígysok felnőtt, mért nem veszik észre, hogy ez rossz nekünk?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy eléggé szőrös a lábam. Még nem szörtelenítettem soha mert nem kellett. De most már kéne és tudom h nem csak az én anyám hanem másoké is és tudomást vesz róla és nem érdekli. Fogalma sincs róla, hogy nem az a világ van mint régen. Igenis rossz érzés, hogy úgy kezelnek a veled egy korúak, mint egy majmot. :(

Mért kell mindent a gyereknek megoldani ebben a korban? (úgy kellett év elején kiharcolnom h Toppot hordhassak)

12/l

2012. jún. 1. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Van zsebpénzed? Veszel egy csomag eldobható borotvát egy boltban, és otthon leborotválod a lábad. Ehhez nem kell szülő. Ha megkérdezi, h miért csináltad, megmondod az igazat: nem érezted jól magad szőrös lábbal.
2012. jún. 1. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Mondd el neki azt, hogy ma már ápolatlannak mondanak ha nem borotválod.
2012. jún. 1. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:

èrdekes amit leírsz, szerintem ez nem attól van mert anyád régen élt. szememben anyád már a modren anyukák között lenne, de úgylátszik nem.

31 éves vagyok. nekem is 13 év körül kezdett szörösödni a lábam, elöször apa borotváját használtam, amit anyu nem nézett jó szemmel, így kb 15 évesen elvitt gyantáztatni, és onnantól rendszeresen vitt.

na most anyám mindig is szörös lábú volt, és ritkán ad az ilyenekre, de látta engem zavar így elvitt. söt anyámnál ódivatubb nincsen, de ezt megtette értem.

Szóval ha lányaim is bele esnek ebbe a korba én ajánlani fogom nekik, ha kell elöször én megcsinálom nekik, vagy mennek kozmetikushoz, vagy amit ök akarnak.

2012. jún. 1. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:
3%
hát ez elég durva.Ennyi évesen már kéne borotválnod a lábad.én 11 évesen már borotváltam,mert akkor már szoros volt és még anyukám is aztmondta,hogy kell.
2012. jún. 1. 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
mond meg neki h leakarod szedni a szőrt... én megmontdam neki, tudomásul vette és még segített is az elején. :)pedig az én anyukám sem valami modenr
2012. jún. 1. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:

Én 13 vagyok de nekem sosem volt ilyen problémám. És nem is ismerek olyat, akinek meg lett volna tiltva a borotválkozás.

Én is 11 évesen kezdtem és nem kértem rá engedélyt. Mert nem kell. Az anyukádnak ebben végképp nincsen beleszólása. Most egyértelműen neked van igazad. Vegyél egy csomag borotvát és használd. Ha megkérdezi, hogy miért, akkor mond azt, hogy igénytelen a szőrös láb és mindenki borotválja, ez ma már az alap ápoltsághoz tartozik. :)

2012. jún. 1. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!