Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Te hogyan reagálsz ha meglátsz...

Te hogyan reagálsz ha meglátsz egy nálad sokkal szebb lányt az utcán? Nem fog el rossz érzés?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 13:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
én is utálom..olyankor kb egy semminek érzem magam:D
2012. jún. 2. 14:37
 12/25 anonim ***** válasza:
22%

Mivel szép nagyon az arcom is és a testem is (teszek is értük) ezért nem zavar és nem rossz érzés csak elismerem a szépségét.Sőt ha látok egy szép nőt az engem motivál.Adriana Lima fényképeivel vagy "tele" a szobám mert inspirál a szépsége :)

20L

2012. jún. 2. 16:01
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
szép nagyon az arcom is és a testem is :'DDD
2012. jún. 2. 18:09
 14/25 anonim ***** válasza:
8%
Igen , az.
2012. jún. 2. 19:03
 15/25 anonim ***** válasza:
35%
micsoda hulyesegekkel foglalkoztok ti? Azon filoztok hogy egy csaj az utcan szebb nalatok? es akkor mi van? azert erzed szarul magad mert valaki szebb nalad?? ne haragudjatok szanalmas dolog ez... majd kinovod! latszik hogy fiatal vagy meg... majd elmulik ez az erzes is mint minden mas... el kell fogadni van nagyon sok sokkal szebb ember a foldon mint Te! es? azok ok. te pedig te vagy. probalj magadban valami mas erteket keresni. valami tartosabbat!
2012. jún. 2. 22:57
 16/25 anonim ***** válasza:
62%

Engem nem nagyon érdekel , mert tudom , hogy léteznek nálam szebb lányok is, de azt is hogy csúnyábbak is.

Szóval , ha látok egy szép lányt nem nagyon irigykedem , mert lehet hogy ő meg engem talál szépnek és ő irigykedik. ennyi ._.

2012. jún. 11. 20:19
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
nem, mert nállam mindenki szebb.. hozzászoktam :s
2012. jún. 24. 19:50
 18/25 anonim ***** válasza:
53%
Nem figyelem az embereket utcán,és ha lehet kerülöm őket mindenhol.Nem akarok magamnak felesleges feszültséget,problémát.24
2012. júl. 1. 15:13
 19/25 anonim ***** válasza:
23%
Egyáltalán nem lesz rosszabb ettől a napom. Boldog vagyok, határozott, szép és egészséges. Egy divat, vagy szolis maca nem fogja elvenni a kedvemet a boldogságtól! :)) Különben is, ha a pasimmal sétálunk az utcán és jön mellettünk egy bomba 25 éves csaj, akiről lerí, hogy sikeres és eléggé megnéztem énis, erre megszólal a barátom: " Pff....girhes!" Ilyenkor annyira boldog vagyok, hogy az hihetetlen! :DDD
2012. júl. 1. 15:24
 20/25 anonim ***** válasza:

szerintem ilyenkor mindenkit elfog egy kicsit az irigység, azt is aki azt írja, hogy nem:)

amúgy engem inkább strandon.. nekem kisebb mellem van szélesebb csípőm és zavar mikor meglátok egy lányt akinek arányosabb, jobb teste van.

2012. júl. 1. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!